Aces Direct. Blijf gaan.
€500 cashback bij de Samsung Galaxy Z Fold2 5G

€500 cashback bij de Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 17 t/m 30 mei 2021
  • Maximaal één keer deelnemen per aangekocht product
  • Maximaal 3 keer deelnemen per adres
  • Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 14 juni 2021
  • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy Z Fold2.
  • Zolang de voorraad strekt

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Actie verlopen op 30-05-2021

Tijdelijk €500 cashback bij de Galaxy Z Fold2 5G

Maak kennis met de telefoon die de vorm van de toekomst verandert. Deze geavanceerde smartphone is de eerste vouwbare telefoon ter wereld. Geniet van een krachtige performance, opvouwbaar glas en een batterij die de hele dag meegaat, allemaal in de palm van je hand. Er gaat een nieuwe wereld open binnen mobiele telefonie.

Bekijk actieproducten

Ontworpen om de vorm van de toekomst voorgoed te veranderen. Dichtgeklapt, een smartphone met alle functies. Opengeklapt, een tablet waarmee je een beter zicht hebt op de wereld.

Enkele hightlights van de nieuwe features:

HIDEAWAY HINGE

Nauwkeurig ontworpen voor ongelooflijk soepele bewegingen

Dankzij het state-of-the-art-ontwerp van het scharnier kan de Galaxy Z Fold 2 5G ongekend soepel open- en dichtklappen. De Hideaway Hinge is zonder twijfel de meest geavanceerde technologie voor een inklapbare smartphone.

FLEX-MODUS

Ontworpen voor ongekende flexibiliteit

In de Flex-modus kun je de Galaxy Z Fold2 5G in een hoek naar keuze uitklappen en vasthouden - of helemaal niet vasthouden. Klap je telefoon open om in de Flex-modus te kijken op het hoofdscherm en handsfree een videogesprek te voeren via Google Duo. Of draai de telefoon om op het scherm aan de voorzijde te kijken naar je favoriete programma's.

FLEX-MODUS CAMERA

Een volledig nieuwe manier om de wereld om je heen vast te leggen

Maak foto's en video's vanuit hoeken die voor de meeste smartphones niet haalbaar zijn, zonder extra apparatuur. Met Flex-modus in combinatie met Auto Framing heb je je handen vrij als je vlogs maakt en blijf je gefocust.

SUPERSNEL 5G

Klaar voor de toekomst met 5G

Voor sommige apparaten is 5G een onbereikbare droom. Bij de Galaxy Z Fold2 5G is 5G in de chip geïntegreerd. Met de connectiviteit, snelheid en betrouwbaarheid van de Galaxy Z Fold2 5G sta je stevig in het hier en nu en ben je vandaag al klaar voor wat de toekomst ook brengt.

ALL-DAY DUAL BATTERY

De dubbele batterij die een hele dag meegaat

De revolutionaire batterij, bestaande uit twee batterijen met slim batterijvermogen zodat jij de hele dag lang power hebt. Samen hebben de batterijen een groot vermogen van 4500mAh (gemiddeld). En dankzij de verbeterde AI gaat de Galaxy Z Fold2 5G uiterst efficiënt om met het vermogen, zodat je voldoende power hebt wanneer je die het meest nodig hebt, de hele dag lang.

Vorige actie
  Feedback