Flinke korting op de Microsoft Surface Laptop en Surface Pro - ACES Direct
Flinke korting op de Microsoft Surface Laptop en Surface Pro

Flinke korting op de Microsoft Surface Laptop en Surface Pro

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 24 oktober t/m 31 december 2018
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt

Microsoft Surface Laptop en Surface Pro

Actie verlopen op 31-12-2018

Koop de Microsoft Surface Laptop en Surface Pro nu met flinke korting bij ACES Direct. Daarnaast krijgt u bij verschillende modellen een gratis Type Cover Black. Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met 31 december 2018.

Bekijk actieproducten

De Microsoft Surface Pro

De Microsoft Surface Pro is slank, licht en krachtig en biedt u een eersteklas laptop plus de veelzijdigheid van een studio en een tablet. De Surface Pro zorgt beter dan ooit voor complete mobiele productiviteit. Hij ondersteunt alle desktop apps en creatieve tools, is 20% sneller dan de Surface Pro 4 en heeft een batterij die de hele dag meegaat. Daarnaast laat de Surface Pro uw ideeën tot leven komen met de prachtige kleuren en vlijmscherpe resolutie op het PixelSense scherm. Met de Surface Pro kunt u genieten van een soepele, efficiënte workflow en blijft u ook onderweg productief. Wilt u in alle rust kunnen werken? Dan is de Surface Pro ideaal voor u. De m3- en i5-modellen van de Surface Pro beschikken over een ventilatorloos koelsysteem, waardoor de Surface Pro muisstil is geworden. Het model i7 heeft een hybride koelsysteem waarmee ook in alle rust gewerkt kan worden.

Het beste van Microsoft binnen uw handbereik

De Surface Pro werkt perfect met Office 365 applicaties en Windows 10 beveiliging. Hierdoor kunt u onder andere eenvoudig synchroniseren met uw telefoon en kunnen u en uw klanten rekenen op ingebouwde uitgebreide beveiliging. Daarnaast helpen de Surface Pen en Surface Dial u om het meeste uit de interactieve Windows ervaring te halen.

Microsoft Surface laptop

De Microsoft Surface Laptop combineert stijl en snelheid. De Surface laptop heeft een gewicht van maar 1,25 kilo en past hierdoor makkelijk in uw tas. Naast licht reizen, biedt deze laptop ook krachtige prestaties door de ingebouwde 7e generatie Intel Core processor. Bij de Surface Laptop hoeft u dus niet de kiezen tussen draagbaarheid en prestaties. Daarnaast kunt u genieten van een lang accuduur tot wel 14,5 uur. Op het 13,5 inch PixelSense aanraakscherm ervaart u snellere en meer natuurlijke navigatie. De elegante Surface Laptop is verkrijgbaar in de kleuren warmrood, platina, kobaltblauw en witgoud. Welke kleur kiest u?

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback