Goede voornemens - ACES Direct

Vanwege drukte bij onze vervoerders kan de levering vertraging oplopen. Grote aantallen bestellen? Check vooraf de voorraad via je vaste contactpersoon.

Goede voornemens
Actie verlopen op 22-01-2017 Bekijk actieproducten

Een nieuw jaar, tijd voor een frisse start. Tijd om weer in actie te komen. Om u daarbij te helpen ontvangt u nu tot 22 januari een gratis Samsung Gear Fit2 bij aanschaf van een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge. Maak dus snel gebruik van deze actie en ga sportief het nieuwe jaar in!

Gear Fit2

De Gear Fit2 is niet een standaard sporthorloge. Het zou meer een activiteitstracker genoemd kunnen worden. De Gear Fit2 houdt bijvoorbeeld uw dagelijkse beweging bij. Uw voetstappen en hartslag bijvoorbeeld. Dit doet de Gear Fit2 met behulp van de ingebouwde GPS sensor en de verbeterde harslagsensor. Zie hoeveel calorieën u heeft verbrand en hoe dicht u bij uw doelen bent. Houd bij hoeveel trappen u op en af hebt gelopen en hoeveel stappen u heeft gezet.
Samsung Gear Fit2

Gebruiksgemak

Een grote ergenis bij sporthorloges is dat de telefoon altijd mee moet tijdens het hardlopen. Dit is verleden tijd met de Gear Fit2. Doordat alle sensoren die nodig zijn in het horloge zelf zitten, hoeft er geen telefoon meegenomen te worden. Ook is het horloge erg licht en comfortabel waardoor het erg fijn is om hem te dragen. Het sporthorloge is volledig in te stellen naar uw wensen en behoeften. Het 1,5" inch scherm toont alle informatie die u wilt zien, met een design dat bij u past. Wilt u geen sport-informatie zien? Dan kunt u kiezen uit verschillende mooie klokken om te tonen.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Gratis bij Galaxy S7 en S7 Edge

U krijgt de zwarte Gear Fit2 t.w.v. €199,- tot 22 januari gratis bij aanschaf van een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge. Net als de Gear Fit2 hebben de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge een prachtig ontwerp en uitzonderlijke prestaties. Van het schitterende S-AMOLED scherm tot de 2.3 Ghz quad-core processor, alles is ingesteld op het leveren van topprestaties. Ervaar alle gemakken die de water- en stofdichte Galaxy S7 en de S7 Edge u bieden. Heeft u in de actieperiode een van deze toestellen aangeschaft? Meld deze dan aan via de site van Samsung om een gratis Gear Fit2 te ontvangen.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 2 januari 2017 tot 22 januari 2017.
  • Alleen geldig op geselecteerde modellen.
  • Actievoorwaarden zijn te lezen op de site van Samsung
 
Vorige actie
  Feedback