Gratis AKG draadloze hoofdtelefoon bij aankoop van een Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9 - ACES Direct
Gratis AKG draadloze hoofdtelefoon bij aankoop van een Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9

Gratis AKG draadloze hoofdtelefoon bij aankoop van een Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 15 oktober t/m 18 november 2018
  • Alléén een aankoop die plaats heeft gevonden binnen de actieperiode geeft recht op een AKG headphone
  • Maximaal één deelname per aangekocht product
  • Maximaal drie deelnemers per ades
  • Actie kan niet worden gecombineerd met andere acties op de Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9
  • Aanmeldformulier en de documenten moeten uiterlijk 3 december 2018 binnen zijn
  • Actie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar
  • Zolang de voorraad strekt

AKG Y500 draadloze hoofdtelefoon

Actie verlopen op 18-11-2018 Bekijk actieproducten

Bij aankoop van een Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9 ontvangt u bij ACES Direct een AKG draadloze hoofdtelefoon ter waarde van € 149,- cadeau. Grijp uw kans, want deze actie is geldig tot en met 18 november.

Samsung Galaxy S9 en S9+

De Samsung Galaxy S9 en S9+ beschikken over de nieuwste cameratechnologie in een smartphone. De mogelijkheden van deze camera lijken eindeloos. De Samsung Galaxy S9 en S9+ beschikken beide over een 12-megapixel camera. De Galaxy S9+ beschikt maar liefst over twee 12-megapixel camera's. Met deze camera's kunnen in zowel lichte als donkere omstandigheden de beste foto's worden geschoten. Daarnaast kan de Galaxy S9+ video in slowmotion vastleggen, waardoor de mooiste, interessantste en leukste beelden kunnen worden afgespeeld. Verder beschikken zowel de Galaxy S9 als S9+ over een verbeterde accu, waarbij de accu van de S9+ een 14% groter volume heeft. Hierdoor kunt u de gehele dag genieten van uw smartphone. Accu nog niet sterk genoeg? De Samsung Note9 beschikt over een 25% krachterige accu ten opzichte van de S9.

Samsung Galaxy Note9

De Galaxy Note9 hoeft u door de invoering van de 4.000 mAh batterij, niet meerdere keren per dag op te laden. Zo kunt u de gehele dag actief gebruik maken van uw smartphone, zonder dat deze snakt naar wat netstroom. Om optimaal te profiteren van de energie heeft de Galaxy Note9 een vernieuwde processor. Hierdoor kunt u sneller mailen, appen, video's kijken en al het andere wat in u opkomt. Verder kan alles wat u vliegensvlug aan het downloaden bent, gemakkelijk opgeslagen worden op de Galaxy Note9. Met 128Gb opslagruimte uitbreidbaar naar 512GB, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een volle smartphone.

Gratis AKG Y500 draadloze hoofdtelefoon

ACES Direct maakt de aanschaf van de Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9 nu wel heel aantrekkelijk voor u. Tijdelijk ontvangt u een AKG Y500 draadloze hoodtelefoon cadeau. Audio wordt met de AKG Y500 draadloze hoofdtelefoon naar een nieuw niveau gebracht. Door nieuw ingebrachte technologieën heeft u perfect geluid tijdens het bellen of afspelen van muziek, terwijl u bewust blijft van de omgeving. Met de soft-touch hoofdband en oorschelpen, beleeft u het hoogste comfort van een koptelefoon. Ervaar het zelf en claim uw hoofdtelefoon.

Claim AKG hoofdtelefoon

 
  Feedback