Gratis draagbare Minipresso bij aanschaf van een MSI PRO 24X - ACES Direct
Gratis draagbare Minipresso bij aanschaf van een MSI PRO 24X

Gratis draagbare Minipresso bij aanschaf van een MSI PRO 24X

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 17 t/m 31 oktober 2018 
  • Alleen orders in de periode zijn geldig
  • Enkel geldig voor geselecteerde artikelen
  • Zolang de voorraad strekt

MSI Pro 24X

Actie verlopen op 31-10-2018 Bekijk actieproducten

Bent u op zoek naar een geoptimaliseerde All-in-one PC die hoge prestaties levert en bent u daarnaast een echte espresso liefhebber? Dan is deze actie perfect voor u. Bij aanschaf van een MSI All-in-One PRO 24X ontvangt u tijdelijk een gratis draagbare Minipresso.

MSI PRO Series All-in-one PCs

De MSI PRO Series All-in-One PCs zijn ontwikkeld voor personen die willen gaan voor efficiëntie en resultaat. De All-in-one PRO 24X computers worden ondersteund door vier of acht GB intern geheugen, die uw werkplek veranderen in een geoliede machine. De ranzendsnelle PRO 24X PCs zijn gebouwd om snel op te starten en programma's in seconden te laden. Tijd is kostbaar en dat mag ook duidelijk zijn bij de PRO 24X series. Met ingebouwde Intel Core i5 processor, gaat er geen seconde verloren bij het verwerken van uw gegevens. Per dag kunt u meer werk verrichten, aangezien de MSI PRO 24X gemaakt is voor de intensieve dagelijkse werkzaamheden.

Draagbare Minipresso

Snakt u wel eens naar een heerlijke espresso onderweg, op uw werkplek of thuis? Help uzelf met de Wacaco Minipresso. De Minipresso is een veelzijdige espresso machine die makkelijk en simpel in gebruik is. Bij aanschaf van een MSI All-in-One PRO 24x kunt u gratis de Wacaco Minipresso, ter waarde van € 56,99,- , claimen.

Claim uw Minipresso

 
Vorige actie
  Feedback