Gratis HDD bij aankoop van een Toshiba Satellite Pro - ACES Direct

Vanwege drukte bij onze vervoerders kan de levering vertraging oplopen. Grote aantallen bestellen? Check vooraf de voorraad via je vaste contactpersoon.

Gratis HDD bij aankoop van een Toshiba Satellite Pro
Actie verlopen op 30-11-2016 Bekijk actieproducten Ontvang nu de gehele maand november een gratis Toshiba Canvio Ready HDD bij aankoop van een geselecteerde Satellite Pro notebook. Deze compacte externe harde schijf heeft een opslaggeheugen van 500GB. Uw data is binnen no-time overgezet dankzij de USB 3.0 aansluiting en overdrachtssnelheden van 5000 Megabit per seconde.

Toshiba Satellite Pro A30-C

Toshiba Satellite Pro A30-C

Altijd verbonden, overal productief: werk mobiel

Met de 13,3" Satellite Pro A30-C werkt en leert u overal. Deze mobiele notebook biedt compromisloze prestaties en heeft tal van aansluitmogelijkheden. Dankzij de indrukwekkende accuduur van tot wel 13 uur kunt u met een gerust hart heel de dag werken zonder op te laden. Met behulp van een zesde generatie Intel i5 processor met Intel Turbo Boost Technology 2.0 is deze kleine krachtpatser ook nog eens razendsnel. De notebook is morsbestendig en heeft de HALT (Highly Accelerated Life Testing) van TÜV doorstaan. Uw gegevens zijn overal beschermd met behulp van de voorgeïnstalleerde McAfee Security-software.

Toshiba Satellite Pro A40-C

​Op kantoor productief, onderweg dynamisch

​De robuuste maar toch lichte behuizing van de Satellite Pro A40-C maakt hem tot een flexibele oplossing die u overal mee naar toe kunt nemen. Het hd- of full hd-scherm waarmee u zowel binnen en buiten zonder schermreflecties kunt werken, maakt in combinatie met het stille toetsenbord het plaatje af. De ingebouwde 128GB Solid State Drive zorgt ervoor dat u altijd en overal razendsnel bij al uw bestanden terecht kunt. De Satellite Pro A40-C maakt gebruik van Intel Wi-Fi waarmee u in een handomdraai verbinding maakt. Presentaties geven gaat daarnaast erg makkelijk dankzij de ingebouwde Intel WiDi (Wireless Display). In elke werksituatie maakt u hiermee eenvoudig verbinding.

Toshiba Satellite Pro A40-C

Toshiba Satellite Pro A50-C

Betrouwbaarheid gegarandeerd, productiviteit verzekerd

​De Toshiba Satellite Pro A50-C met een 15" scherm is ontworpen om de productiviteit van professionals te verhogen. Hoogwaardige onderdelen en een robuust design geven het vertrouwen en de ondersteuning die u dagelijks nodig hebt. De kwaliteit is zelfs zo hoog dat u bij elk model een Reliability Guarantee krijgt. Dit is de belofte dat u in het zeldzame geval van een storing het aankoopbedrag terug krijgt van Toshiba en dat uw notebook daarnaast gratis gerepareerd wordt. Uw gegevens zijn op de Satellite Pro A50-C ook erg veilig. Er is een Kensington-slot aanwezig om de notebook zelf te beveiligen en met de voorgeïnstalleerde McAfee Security-software​ zijn al uw gegevens beschermd vanaf het moment dat u de notebook gebruikt. De TPM versleutelt uw gegevens om te voorkomen dat ze in verkeerde handen vallen.


Nu met gratis harde schijf

Ontvang de gehele maand november een gratis harde schijf bij aankoop van Toshiba Satellite Pro modellen. De harde schijf heeft een opslag van 500GB en heeft een omvang van 2.5 inch. Bent u nieuwsgierig hoe de harde schijf eruit ziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Actievoorwaarden
- Actie alleen geldig op onderstaande modellen.
- Actie loopt van 1 november t/m 30 november 2016.
- Actie is alleen geldig bij ACES Direct.
- Special bids zijn uitgesloten op de actie.
- Na de actieperiode worden de externe harde schijven verzonden naar het bij ons bekende afleveradres.
- Informatie over de Reliability Guarantee leest u op de site van Toshiba

 
Vorige actie
  Feedback