Gratis Kensington slot bij aankoop van een Logitech Conference Webcam CC3000e
Actie verlopen op 19-12-2014 Bekijk actieproducten Bij aanschaf van een Logitech Conference Webcam CC3000e ontvangt u nu tijdelijk een gratis Kensington slot cadeau.

Logitech Conference Webcam CC3000e
De Logitech Conference Webcam CC3000e is ontwikkeld om de kosten en de complexiteit van videocommunicaties te verlagen en de kwaliteit te verhogen. De Logitech Conference Webcam CC3000e biedt ongekende betaalbaarheid in combinatie met professionele audio en video om van elke vergaderzaal een videosamenwerkingsruimte te maken. De Logitech Conference Webcam CC3000e heeft maar liefst een gezichtsveld van 90 graden. Door de optie vloeiend pannen en kantelen kunt u alle aanwezige goed en duidelijk in beeld krijgen. Ook kunt u door de 10x-zoom kleine voorwerpen goed bekijken zonder kwaliteitsverlies.

Eenvoudig te verbinden
Via uw tablet of smartphone kunt gebruik maken van de Bluetooth optie, zo kunt u een professioneel klinkende telefonische vergadering houden. Voor een nog eenvoudigere verbindingservaring koppelt u mobiele NFC-apparaten snel met de CC3000e door ze gewoon tegen elkaar te houden. Het maakt niet uit hoe u verbinding maakt, de webcam is namelijk zo geprogrammeerd dat alleen het laatst gekoppelde mobiele apparaat wordt onthouden, voor de veiligheid en het gebruiksgemak. Wanneer het tijd is om te vergaderen, hoeft een gebruiker alleen maar een laptop (pc/Mac) of thin client naar de vergaderruimte mee te nemen, de USB-kabel van de ConferenceCam op de laptop aan te sluiten en het videogesprek te starten met een toepassing naar keuze. Alle functies zijn te bedienen via het voetstuk of de afstandsbediening. De afstandsbediening kan gedokt worden op het voetstuk.

Kensington Slim MicroSaver beveiligingskabel
Voorkom diefstal van uw notebook en persoonlijke gegevens met de Kensington Slim MicroSaver beveiligingskabel. Het gepatenteerde T-balkmechanisme met supersterke, met koolstof verharde staalkabel biedt optimale bescherming en past in de Kensington beveiligingssleuf waarmee 99% van alle notebooks zijn uitgerust. Uw computer is veilig en zeker op zijn plaats vergrendeld.

1,8 meter lange kabel met een dikte van 4,5 mm
Ingebouwde functie waarmee niet-geautoriseerd gebruik wordt herkend
Gepatenteerd slot met T-balk levert superieure vergrendeling en bescherming tegen diefstal (DN versie)
Eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk voor gebruik op het werk of onderweg
Op maat gemaakte sleutelopties beschikbaar voor algemene, gedeelde of beperkte toegang
Gratis online registratie, sleutelvervangservice en levenslange garantie

Actievoorwaarden
- De actieperiode geldt van 17 november t/m 19 december 2014.
- Het kensington slot wordt binnen 14 werkdagen nagestuurd.

 
Vorige actie
  Feedback