Gratis Microsoft Display Dock bij geselecteerde Microsoft Lumia smartphones - ACES Direct
Gratis Microsoft Display Dock bij geselecteerde Microsoft Lumia smartphones
Actie verlopen op 30-06-2016 Bekijk actieproducten Bij aankoop van een van de geselecteerde Microsoft Lumia smartphones ontvangt u nu een gratis Microsoft Display Dock. De actie is geldig op de volgende 2 modellen: Microsoft Lumia 950 XL en de Microsoft Lumia 950.

Microsoft Display Dock
De Microsoft Display Dock stelt gebruikers in staat om hun Lumia 950 smartphone als reguliere desktop te gebruiken. U kunt via dit device uw smartphone koppelen aan een monitor, toetsenbord en muis zodat u met uw Microsoft Lumia 950 XL kunt werken als een desktop. Werken in Word, PowerPoint, Excel of Outlook met een smartphone was nog nooit zo makkelijk.

Microsoft Lumia 950XL of Lumia 950 smartphone
De processor, display en camera zijn flink onder handen genomen en het resultaat mag er zijn: De Lumia 950 heeft een 5,2-inch quad HD-scherm met onder de motorkap een Snapdragon 808-processor. De Lumia 950 XL heeft een 5,7" quad HD-scherm, krachtige octa-core-processor en een 20 megapixel camera. Draadloos opladen, een extra-grote batterij en snel laden via USB-C Fast Charching maken beide Lumia 950 modellen de ideale smartphone voor zakelijk gebruik. Al deze specificaties maken het een van de best scorende smartphones van dit moment.

Actievoorwaarden:
- Geldig op aankopen t/m 30 juni 2016 of zolang de voorraad strekt
- Alleen bij aankoop van de onderstaande 2 modellen
- Na aankoop heeft u uiterlijk tot 30 juli 2016 de tijd om uw aanvraag voor een gratis Display Dock af te ronden
- Claimen van de gratis Microsoft Display Dock gaat als volgt:
Open de app Lumia Offers. Tik Microsoft Display Dock-aanbieding aan, vervolgens ontvangt u een mail met instructies om uw gratis Microsoft Display Dock te claimen.
Meer informatie over het proces vindt u op de website van Microsoft

 
Vorige actie
  Feedback