Gratis overhemd op maat bij Ricoh laserprinters - ACES Direct
Gratis overhemd op maat bij Ricoh laserprinters
Actie verlopen op 30-06-2016 Bekijk actieproducten Gedurende de maanden mei & juni krijgt u bij besteding van minimaal €500,- aan Ricoh printers en supplies, een gratis maatoverhemd van Shirt By Hand (t.w.v. € 70).

Ricoh laserprinters
De Ricoh SP 3600DN A4-laserprinter is het ideale apparaat voor kosteneffectief, laag volume printen. Met een opwarmtijd van slechts 13 seconden en een printsnelheid van 30 pagina's per minuut is de Ricoh SP 3600DN de perfecte oplossing voor thuisgebruik of voor netwerkgebruik door kleine werkgroepen. De maximale papiercapaciteit kan verhoogd worden van 250 naar 850 A4 vellen.

De Ricoh SP 4510DN, die maximaal 40 A4-pagina's per minuut print in zwart-wit, voldoet aan de eisen van drukke kantoorgebruikers. Voor maximale flexibiliteit kan de veelzijdige Ricoh SP 4510DN aangesloten worden op Wi-Fi en kunnen documenten rechtstreeks van iOS-of Android-apparaten worden geprint. Via Smart Device Print is het ook mogelijk om rechtstreeks vanuit andere toepassingen te printen. De papiercapaciteit van 250 vellen kan worden uitgebreid tot maximaal 1600 vellen.

Ricoh multifunctionele printers
De Ricoh SP 3600SF is een compacte eenheid die het stroomverbruik tot een minimum beperkt wanneer hij niet in gebruik is. Dit maakt de Ricoh SP 3600SF zeer geschikt voor kleine kantoren waar men moet kopiëren, scannen en printen. Standaard is deze multifunctionele printer aan te sluiten via USB, een gigabit Ethernet-netwerk of via een Wi-Fi verbinding. De printsnelheid bedraagt 30 pagina’s per minuut en de standaard papiercapaciteit van 350 vellen kan optioneel worden uitgebreid tot 850 vellen.De Ricoh SP 3610SF is ontworpen om zo efficiënt en productief mogelijk te zijn. Operationele kosten worden verminderd door de ‘’toner bespaar functie’’ en energieverbruik wordt geminimaliseerd door de eco-modus. De printer is voorzien van een duplex scanner met enkele doorgang. Hiermee kunnen beide zijden van een origineel kleurendocument in één keer worden gescand als dubbelzijdige zwart-wit kopieën, om tijd en kosten te besparen. Als alternatief kunnen documenten in kleur worden gescand en via een netwerkverbinding worden doorgestuurd naar een computer. Door het LCD-display met 4 regels is deze multifunctionele printer eenvoudig te gebruiken.

De Ricoh SP 4510SF is eenvoudig in gebruik en geschikt voor kantoren waar men moet kopiëren, scannen, printen en faxen. Het 4.3 inch touch panel met een klantgericht display en geanimeerde menu’s zorgen ervoor dat de printer snel en eenvoudig te bedienen is. Standaard is deze multifunctionele printer aan te sluiten via USB, via een gigabit Ethernet-netwerk of via een Wi-Fi verbinding. de standaard papiercapaciteit van 600 vellen kan optioneel worden uitgebreid tot 1600 vellen voor een maximale efficiëntie en continuïteit. Door gebruik te maken van de eco-modus wordt het stroomverbruik sterk verminderd.

Shirt By Hand in 4 stappen
Het perfecte overhemd laten maken begint met het opmeten van uw maten. Hier zijn slechts 15 minuten voor nodig.
Tijdens de meetafspraak nemen we alle stoffen mee om uit te kiezen. Kies in negen eenvoudige stappen de details van uw shirt.
Met veel zorg en toewijding worden uw maathemden onder zeer goede omstandigheden gefabriceerd door ons atelier in Vietnam.
Binnen drie weken ontvangt u het maathemd thuis. Daarnaast kunt u al uw overhemden op maat online bijbestellen omdat uw maten al in ons systeem staan. Shirt By Hand

Actievoorwaarden
- De actie geldt alleen voor onderstaande modellen.
- De actie loopt van 1 mei 2016 tot en met 30 juni 2016.
- Bestel in de maand april voor minimaal € 500 aan Ricoh Laserprinters/supplies en ontvang een gratis maatoverhemd.
- Maximaal 1 overhemd per klant.

 
Vorige actie
  Feedback