Gratis 3 jaar Pick-up & Return service bij uw Toshiba Satellite Pro - ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Gratis 3 jaar Pick-up & Return service bij uw Toshiba Satellite Pro
Actie verlopen op 26-03-2017 Bekijk actieproducten

Bij ACES Direct nu nog meer zekerheden bij de aanschaf van een Toshiba Satellite Pro notebook!

Overal kunnen werken met een notebook biedt vele voordelen. Zo kunt u vaker, langer en effectiever werken. Als u het druk hebt en uw notebook valt uit, wilt u liever niet de deur uit om hem te laten repareren. Dan is het fijn om te weten dat we u hier mee kunnen helpen;

Koopt u nu een Toshiba Satellite Pro, dan bent u de komende 3 jaar gratis verzekerd van Toshiba’s pick-up & return service.

Met deze service haalt Toshiba hem op en brengt hem na reparatie terug waar het u uitkomt. Zo bespaart u tijd, geld en energie.

Een Toshiba Satellite Pro is uitgerust met een Intel Core i3, i5 of i7 processor die naadloos aansluiten op uw wensen. Heeft u advies nodig over welk model het beste past bij uw werkzaamheden, neem dan contact op met uw Account Manager.

Bij aankoop van onderstaande notebooks, wordt de notebook bij u opgehaald en ook afgeleverd indien deze binnen 3 jaar na aanschaf onverhoopt niet functioneert zoals bedoeld is. Met deze service bent u er zeker van dat uw notebook in goede handen is en zo snel mogelijk bij u terug is.

De voordelen van de Toshiba Pick-up & Return-service:

U kunt zich concentreren op uw belangrijkste activiteiten, terwijl Toshiba uw notebook ophaalt, repareert en terugbrengt (meestal binnen 7 werkdagen).
Desgewenst kan uw notebook zelfs op een ander adres worden bezorgd dan waar hij is opgehaald.
Alle originele Toshiba-serviceonderdelen en arbeidsloon zijn gedekt, zodat er geen extra kosten voor u zijn.
Toshiba biedt u direct meertalige ondersteuning, voor deskundige en begrijpelijke communicatie.

Toshiba Reliability Guarantee

Indien u een Toshiba Satellite Pro aanschaft, kunt u tevens gebruik maken van de Reliability Guarantee van Toshiba. Toshiba heeft het volste vertrouwen in haar notebooks. Om te zorgen dat u ze met een gerust hart aanschaft, bieden zij een zekerheidsgarantie: zij beloven u dat haar producten u niet in de steek laten. Indien u de notebook binnen 30 dagen na aankoop online registreert, krijgt u in het zeldzame geval dat uw notebook kapotgaat, een gratis reparatie onder garantie én restitutie van het aankoopbedrag.

Voorwaarden:

Special bids zijn uitgesloten
Niet in combinatie met andere acties
De garantie wordt binnen 3 weken na aanschaf kosteloos na geleverd
Deze actie is geldig tot en met 26 maart 2017
Bekijk de voorwaarden van de Pick-up & return service hier
Bekijk de voorwaarden van de zekerheidsgarantie en registreer uw notebook via deze site

 
Vorige actie
  Feedback