Gratis uitproberen: Microsoft Surface Book - ACES Direct
Gratis uitproberen: Microsoft Surface Book

Actievoorwaarden

 • Uitsluitend voor bedrijven/organisaties en instellingen met een KVK nummer
 • Er dienen minimaal 25 werkplekken binnen de organisatie aanwezig te zijn
 • De demopool is beperkt, het kan dus voorkomen dat wij niet aan alle aanvragen kunnen voldoen
 • Maximaal 1 demo device per klant

Schrijf u nu in

Actie verlopen op 30-06-2017 Bekijk actieproducten

Probeer nu gratis de Microsoft Surface Book uit bij ACES Direct

Overweegt u om de Microsoft Surface Book aan te schaffen maar twijfelt u nog? Als u voldoet aan de voorwaarden dan kunt u de Microsoft Surface Book één week lang geheel kosteloos testen om te kijken of de Surface Book aan al uw eisen en verwachtingen voldoet. ACES Direct zorgt ervoor dat de demo device bij u wordt bezorgd en na één week weer wordt opgehaald.

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in aan de rechterkant met uw gegevens. ACES Direct neemt contact met u op om de mogelijkheden en de voorwaarden met u te bespreken. Onderstaand meer informatie over de revolutionaire 2-in-1 laptop; de Microsoft Surface Book.

De Microsoft Surface Books zijn een revolutie in notebook-design! Zo krachtig als een laptop, maar wel zo flexibel als een simpele tablet. Dankzij het afneembare PixelSense-scherm gebruikt u de veelzijdige Surface Book in drie standen: laptop-, tablet- en tekenstand. De Surface Book i7 of i5 is vanaf nu beschikbaar in Nederland.

Krachtigste apparaat in zijn soort

De Surface Book is ontwikkeld om alles aan te kunnen wat u zich kunt bedenken. Dankzij de Intel Core i5 en i7 processoren met NVIDIA GeForce GPU en opslagcapaciteiten tot wel 1 TB, is er altijd een versie die bij u past! Met een accuvermogen tot wel 16 uur (i7), kunt u de hele dag met de Surface Book werken zonder dat deze tussentijds hoeft worden opgeladen. Surface Books beschikken daarnaast over SSD opslag van maximaal 1TB welke het mogelijk maakt om nóg sneller bestanden op te slaan, openen, bewerken én te delen.

 • Intel Core i5 of i7 processor
 • NVIDIA GeForce GPU voor ongeëvenaarde graphics
 • Tot wel 16 uur aan accuvermogen (i7)
 • Supersnelle SSD-opslag tot maximaal 1TB

Met zorg vervaardigd en duurzaam

De Surface Book is zo ontwikkeld dat hij dun genoeg is om overal mee naartoe te nemen en toch krachtig genoeg om de zwaarste taken uit te voeren. Zo kunt u videogesprekken voeren die met de geïntegreerde camera aan voor- en achterzijde levensecht worden. De Surface Book beschikt over 1024 drukgevoelige niveaus zodat u, met behulp van de Surface Pen, moeiteloos kunt schetsen, schrijven en wissen. De Surface Pen bergt u makkelijk op door hem magnetisch vast te klikken.

 • Lichtgewicht behuizing
 • 1024 drukgevoelige niveaus
 • Makkelijk op te bergen Surface Pen
 • 1080p camera aan voor- en achterzijde
 • Stereoluidsprekers met Dolby Audio Premium

Afneembaar PixelSense-beeldscherm met pen & touch

Het 13,5" PixelSense-beeldscherm is, met 6 miljoen pixels, een adembenemend touchscreen scherm dat ook perfect reageert op de Surface Pen. U kunt dit scherm loskoppelen zodat hij om te toveren is tot een dunne maar zeer krachtige tablet. Het scherm kan ook 180° graden gedraaid worden alvorens hem weer aan te koppelen op het bijbehorende toetsenbord.

 • Adembenemend scherm met 6 miljoen pixels
 • Los te koppelen scherm
 • 180° graden te draaien scherm

Gemaakt voor professionele software

Deze krachtige Surface Books van Microsoft zijn krachtig genoeg om u razendsnel gebruik te laten maken van zware, professionele software. Denk hierbij aan programma's als SolidWorks 3D CAD, AutoCAD en Adobe Premiere Pro 4. U hoeft dus niet meer aan uw bureau te zitten om deze software te gebruiken. Met de professionele gezichtsherkenning software van Windows Hello loggen u en anderen sneller én veiliger in met een glimlach. Ook het spelen van uw favoriete PC- en Xbox-games is voor de Microsoft Surface Books geen enkel probleem.

 
Vorige actie
  Feedback