Hoge kortingen op diverse iiyama monitoren - ACES Direct
Hoge kortingen op diverse iiyama monitoren
Actie verlopen op 31-03-2016 Bekijk actieproducten U ontvangt tijdelijk korting op diverse iiyama ProLite monitoren.

Monitoren van iiyama
Iiyama is wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten van (betaalbare) monitoren. Door continu te ontwikkelen en de kwaliteit van de producten te verbeteren wordt er keer op keer aan de veranderende behoeften voldaan. Bij de ontwikkeling van nieuwe monitoren wordt er rekening gehouden met efficiëntie, prestaties, prijs, betrouwbaarheid en gebruikscomfort. Standaard zit er op iedere monitor een on-site garantie van 3 jaar zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer er iets onverhoopt kapot gaat.

Full HD iiyama monitoren tijdelijk tegen speciale actieprijzen
In samenwerking met ACES Direct zijn er tijdelijk speciale actieprijzen van toepassing voor diverse iiyama ProLite monitoren. De elegant gevormde monitoren zijn ideaal voor een zakelijke omgeving. Door de vele aansluitmogelijkheden en de Full HD resolutie (1920 x 1080) zijn deze monitoren gemakkelijk te gebruiken en te combineren met elkaar.

Verhoog productiviteit en comfort met NewStar beeldscherm steunen
Met de beeldscherm steunen van NewStar kunt u gemakkelijk meerdere beeldschermen naast elkaar laten werken. De werkplek wordt hierbij overzichtelijk gehouden door het ruimtebesparende design van NewStar. De geselecteerde steunen die onderaan de actiepagina staan, zijn op maat voor de iiyama ProLite monitoren die nu tijdelijk met korting worden aangeboden. Voor zakelijk gebruik is het ideaal om met meerdere beeldschermen te werken. Volgens verschillende onderzoeken kan een combinatie van 2 beeldschermen de productiviteit verhogen tot wel 32%. De bruikbaarheid en het comfort bij het gebruik van meedere monitoren stijgt zelfs tot aan 35%. Deze voordelen worden behaald doordat er niet steeds van scherm gewisseld hoeft te worden, er meerdere programma’s naast elkaar opengezet kunnen worden en er meer overzicht kan worden gecreëerd.
NewStar NM D135D NewStar NM-D335D NewStar NM-D500Diiyama ProLite E1780SD-B1, E2282HD-B1, E2482HD-B1 en B2482HD-B1 monitoren
De iiyama ProLite E2282HD-B1, E2482HD-B1 en B2482HD-B1 beschikken over een Full HD Led TN scherm. De E1780SD-B1 beschikt daarentegen over een 17'' beeldscherm met een resolutie van 1280x1024. Door middel van de VESA-bevestigingsvoorziening wordt eenvoudige montage op iedere VESA-conforme beugel mogelijk, deze veelzijdigheid maakt de monitor geschikt voor een eenvoudige integratie op de werkplek. Met een responsetijd van 5ms zal er geen vertraging tussen handeling en weergave plaatsvinden.

iiyama ProLite XB2483HSU-B2 en X2783HSU-B1 monitoren
De iiyama ProLite XB2483HSU-B2 en X2783HSU-B1 zijn beiden voorzien van een Full HD Led backlit AMVA scherm. AMVA zorgt ervoor dat de beeldkwaliteit onder extreme kijkhoeken nog steeds zeer goed is waardoor deze monitoren uitermate geschikt zijn voor DTP, webdesign en fotografie maakt. Door de lage responsetijd van 4ms treed er geen vertraging op. Tevens zijn de monitoren uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met Pivot funktie (roteerbaar), waardoor het ook een uitstekende keuze is voor de Educatieve, Corporate and Financiële Markt.

Actievoorwaarden:
- De actieperiode loopt tot en met 31 maart 2016.
- De speciale actieprijzen gelden alleen op de onderstaande modellen.
- De korting is reeds in de prijs verwerkt.
- De actie geldt zolang de voorraad strekt.
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback