Hoge kortingen op geselecteerde Toshiba notebooks
Actie verlopen op 31-07-2015 Bekijk actieproducten Nu extra hoge korting op de Toshiba Satellite en de Toshiba Tecra. Drie notebooks, ideaal voor zakelijk gebruik.

Toshiba Satellite Pro R50-B
De Toshiba Satellite Pro R50-B is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor zakelijk gebruik. Op deze manier wordt het zakelijk gebruik van een notebook nog betrouwbaarder voor uw bedrijf, zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over eventuele storingen of uitval. Om het werken eenvoudiger te maken zijn de aansluitingen aan de zijkant beter bereikbaar en zorgt het scharnier voor extra stabiliteit. Daarnaast beschikt de Toshiba Satellite Pro R50-B over onder andere een toetsenbord met opliggende toetsen, RGB en HDMI-poorten en een niet reflecterend HD scherm. Ook kunt u erop vertrouwen dat de Satellite Pro R50-B voldoet aan al uw eisen voor een drukke werkdag. De Toshiba Satellite heeft namelijk alle belastingstesten doorstaan zodat uw notebook bestand is tegen onvoorspelbare situaties. De uitstekende verbindingsmogelijkheden maakt de Toshiba Satellite Pro R50-B helemaal de ideale notebook voor zowel op kantoor, thuis als onderweg.

Toshiba Tecra A50-A
Ook de Toshiba Tecra A50-A is ideaal voor zakelijk gebruik. Zo kunt u zelfs meerdere taken tegelijk uitvoeren en werken in verschillende toepassingen en documenten door de Intel processortechnologie en de Core i7. De harde schijf is ook speciaal gericht op snelheid en kracht, waardoor u geen kostbare tijd verliest. De Toshiba Tecra A50-A beschikt over alle aansluitingen, zodat u overal kunt werken. Niet alleen is de Toshiba Tecra A50-A ideaal voor zakelijk gebruik vanwege de flexibiliteit en de snelheid, de notebook is ook nog eens uiterst betrouwbaar. Zo is de Toshiba Tecra A50-A aan verschillende tests onderworpen en zijn uw gegevens altijd beveiligd door Toshiba Easyguard. Naast al deze voordelen voldoet de Toshiba Tecra A50-A ook nog eens aan de Energy Star richtlijnen. Uw energieverbruik zal drastisch verminderen, en u werkt met een milieuvriendelijk product.

Toshiba Tecra Z40-A
De Toshiba Tecra Z40-A is een van de dunste en lichtste laptops die Toshiba ooit heeft gemaakt. Het formaat, de uitstekende draagbaarheid, lange accuwerkduur en het grote scherm maakt deze laptop ideaal voor mobiel gebruik. De nieuwste Intel® Core™ processors zorgen voor hoge prestaties en reactiesnelheid, wat samen met de drie nieuwe USB 3.0-poorten zorgt voor de flexibiliteit die nodig is voor mobiel gebruik. Ook beschikt de Toshiba Tecra Z40-A over Gigabit LAN, voor snelle netwerkverbindingen. Zo kunt u overal draadloos werken en bent u nog productiever! De zeer duurzame Tecra Z40-A is bestand tegen de hoge druk van het zakelijk gebruik en voldoet aan alle kwaliteitsnormen. De Toshiba Tecra Z40-A heeft zelfs de strenge HALT testen doorstaan, welke vergelijkbaar is met 3 jaar gebruik.

Actievoorwaarden
- De actie is geldig vanaf 15 juli tot 31 juli.
- De korting is reeds verwerkt in de prijs.
- OP = OP.
 
Vorige actie
  Feedback