Hoge kortingen tijdens de Dell Deals - ACES Direct
Hoge kortingen tijdens de Dell Deals
Actie verlopen op 31-07-2016 Bekijk actieproducten Deze zomer gelden er speciale prijzen op verschillende Dell desktops en Dell notebooks. Profiteer nu snel van hoge kortingen.

Dell Optiplex desktops
Zorg voor overzichtelijke werkplekken en bespaar energie met de ruimtebesparende ontwerpen van Dell Optiplex desktops. Geniet van een hoge productiviteit en efficiëntie door de goede beveiliging, beheerbaarheid en betrouwbaarheid waar ook deze lijn voor staat. De Optiplex desktops bieden gratis tools in de Dell Client Command Suite voor het gemak bij beheer en upgrades. Ook de Dell Optiplex is voorzien van versleuteling, geavanceerde verificatie en uitstekende malwarepreventie vanuit één bron. Gegevens van eindgebruikers worden beveiligd en beschermd door de Dell Data Protection oplossingen. Om problemen altijd op te kunnen lossen heeft u op elk moment toegang tot ProSupport-techinici en Support Assist. Zo blijft u altijd productief.

Dell latitude , Dell Optiplex

Dell Latitude notebooks
De Latitude notebooks van Dell zijn ontworpen om te voorzien in behoeften van de mobiele professionals. Ze staan voor veiligheid, beheerbaarheid en betrouwbaarheid in de zakelijke markt. Met de Dell Data Protection oplossingen is data altijd veilig. Daarnaast biedt Dell vanuit één bron uitgebreide codering, geavanceerde authenticatie en een belangrijke malwarepreventie. Bij de volledig uitgeruste, krachtige Latitude notebooks met een mooi, licht design staat productiviteit bovenaan. Zowel op kantoor als onderweg. Bekende hulpprogramma’s zorgen ervoor dat gebruikers altijd optimaal kunnen werken, zonder onderbrekingen. Dell ondersteunt op bedrijfsniveau door middel van ProSupport Plus, wat inhoudt dat u 7 dagen per week prioriteitstoegang heeft tot technici om te zorgen dat u altijd veilig bent en verder kunt.

Actievoorwaarden
- De actie geldt tot en met 31 juli 2016 en OP=OP.
- Korting is reeds verwerkt in de prijs.
- Korting geldt alleen op onderstaande modellen.

 
Vorige actie
  Feedback