ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
Magazijnopruiming: scherp geprijsde HP 250 G4 inclusief gratis cadeaubon van Cadeaukaart.nl!

Magazijnopruiming: scherp geprijsde HP 250 G4 inclusief gratis cadeaubon van Cadeaukaart.nl!

Actie geplaatst op 25-03-2017

De HP 250 G4 is een betaalbare laptop geschikt voor alledaags gebruik op uw werk. Alles wat u nodig heeft om te werken is aanwezig op de HP 250 G4 laptop: Intel-technologie, handige multimediatools en Windows 10. Bestel daarom nú deze zeer scherp geprijsde laptop en geniet van de talloze functies die deze zakelijke laptop te bieden heeft. Tevens ontvangt u bij bestelling een gratis cadeaubon van Cadeaukaart.nl!

  • Robuust mobiel design

De robuuste behuizing van de HP 250 G4 beschermt de laptop tegen alledaags gebruik en geeft de laptop tevens een professionele uitstraling. Het mobiele design bevat alle benodigde aansluitingen zodat u al uw benodigde randapparaten aan kunt sluiten en overal te werk kunt gaan. Daarnaast bevat het scherm een anti-glare laag waardoor het scherm minder last heeft van reflecties. 

  • Kracht voor bedrijven

De HP 250 G4 voert al uw dagelijkse taken, programma's en projecten moeiteloos uit door gebruik te maken van een Intel Celeron processor. In combinatie met 4GB werkgeheugen en Windows 10 is deze laptop uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Met het toegevoegde opslaggeheugen van 500GB biedt deze laptop u voldoende opslag voor al uw bestanden en programma's. 

Actievoorwaarden

- Bij aankoop van één HP 250 G4 ontvangt u een gratis cadeaubon van Cadeaukaart.nl t.w.v. €10,-
- Maximaal 3 cadeaubonnen per klant
- De cadeaubon wordt een week na verzending van het product naar het factuuradres verstuurd
- Voor de laptops geldt OP=OP
- Actie alléén geldig op onderstaand product

Vorige actie Volgende actie
Feedback