HP Fancy FestiFall | Tot wel 25% korting - ACES Direct
HP Fancy FestiFall | Tot wel 25% korting

HP Fancy FestiFall | Tot wel 25% korting

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 10 t/m 12 oktober 2018
  • De korting is reeds verwerkt in de prijs
  • Maximaal 20 stuks per productnummer per adres
  • OP=OP!
Actie verlopen op 12-10-2018 Bekijk actieproducten

De korting waait u om de oren op 10, 11 en 12 oktober: ontvang tot wel 25% korting op geselecteerde HP producten. OP=OP!

De korting komt uit de lucht vallen

Het is alweer herfst en dit jaar vallen niet alleen de blaadjes van de bomen... Er staat namelijk een stevige wind die ervoor zorgt dat de kortingen u om de oren waaien. Profiteer bij ACES Direct tijdens het Fancy FestiFall van HP van kortingen tot wel 25% op speciaal geselecteerde HP producten. Deze actie is alleen geldig van 10 t/m 12 oktober 2018 waarbij het principe geldt van OP=OP.

HP ProBook 430 G5

Met deze volwaardige, dunne en lichte laptop kunt u zowel op kantoor als onderweg productief werken. De HP Probook 430 G5 heeft een krachtige processor en een lange batterijlevensduur, waardoor u de hele dag door kunt multitasken en uw deadlines kunt halen zonder zorgen. Daarnaast is de laptop een visitekaartje voor uw bedrijf met zijn ultradunne behuizing en zilveren finish. Wilt u veilig werken? Met de HP Probook 430 G5 kunt u uw data beschermen met meervoudige authenticatie, inclusief vingerafdrukken en gezichtsherkenning.

HP EliteDisplay E243i

De HP EliteDisplay is ideaal voor zakelijk gebruik met zijn optimale weergave, productiviteit en ergonomische eigenschappen. De microrand aan drie zijden zorgt voor een naadloze weergave op meer schermen. Daarnaast is de monitor in vier richtingen verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat uw productiviteit wordt verhoogd en u de hele dag comfortabel werkt.

 

Actieproducten

  Feedback