HP introduceert de nieuwe HP Elitebook 800 G5 serie - ACES Direct
HP introduceert de nieuwe HP Elitebook 800 G5 serie

HP introduceert de nieuwe HP Elitebook 800 G5 serie

Video

Actie verlopen op 30-03-2018 Bekijk actieproducten

HP introduceert de stijlvolle nieuwe HP Elitebook 800 G5 serie. Deze krachtige en lichte laptops hebben geavanceerde beveiligings- en samenwerkingsfuncties waarmee ze uitermate geschikt zijn voor de zakelijke gebruiker.

HP Elitebook 800 G5 serie
Met een verbeterde beveiliging en de optionele 8e-generatie Intel-processor richt HP zich met de nieuwe lijn Elitebook 800 G5 notebooks op de zakelijke gebruiker. De nieuwe HP Elitebook is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, een 13.3", 14" en 15.6" variant.

Stijlvol en sterk
De zakelijke notebooks hebben een luxueuze uitstraling dankzij de strakke en stevige aluminium behuizing. De ultradunne HP Elitebook 800 G5 heeft een schitterende schermweergave, met de unieke eigenschap dat het zich automatisch aan het omgevingslicht aanpast.

De HP Elitebook 800-series wordt ook geleverd met een extra snelle oplaadbare HP batterij. In slechts 30 minuten is uw notebook tot maar liefst 50% opgeladen. Met de nieuwste 4G LTE breedbandtechnologie blijft u wereldwijd draadloos verbonden. U bent dan ook overal productief, zeker met de samenwerkingstools van HP zoals de geavanceerde microfoon en Skype for Business.

De nieuwe Elitebook serie beschikt als één van de eerste notebooks over een 'World-Facing' microfoon, deze microfoon kan geluid van alle kanten opnemen in de conferentiemodus of juist alle ongewenste omgevingsgeluiden helemaal weg filteren.

's Werelds veiligste notebooks
De Elitebook 800 G5 serie beschikt over een zeer geavanceerde beveiligingfuncties. U hoeft zich geen zorgen te maken over meekijkers, want HP houdt rekening met uw privacy met HP Sure View. Met maar één druk op de knop is uw beeld afgeschermd tegen ongewenste meekijkers, terwijl voor u het beeld glashelder blijft. Daarnaast wordt uw notebook ook beschermd tegen onder andere virussen, malware en ransomware met hardwarematige beveiliging voor webbrowsers.

HP biedt bovendien optionele beveiligingsfuncties aan, zoals de IR camera voor Windows Hello gezichtsherkenning en een geharde vingerafdruksensor, zodat u kunt inloggen zonder een wachtwoord in te voeren.

 
Vorige actie
  Feedback