Ontdek de werkplek van de toekomst met de nieuwe HP Elite X2 - ACES Direct
Ontdek de werkplek van de toekomst met de nieuwe HP Elite X2
Actie verlopen op 13-03-2016 Bekijk actieproducten De HP Elite x2 1012 is een schitterende en veelzijdige 2-in-1 tablet met de productiviteit van een notebook en de voordelen van een tablet. De HP tablet is voorzien van een hoogwaardig compact toetsenbord en voldoet aan de hoge standaard en eisen van tegenwoordig.

Stijlvol en compact
Met een dikte van 8.1mm en een gewicht van minder dan 1 kg voldoet de HP Elite X2 2012 aan alle eisen voor een flexibele werkplek. Het 12’’ beeldscherm beschikt over een 3:2 ratio en wordt beschermd voor alledaags gebruik middels een Corning® Gorilla® Glass scherm. Met een tot wel 150 graden verstelbare kickstand bent u altijd voorzien van een ideale kijkhoek. De behuizing is gemaakt van een legering van twee soorten aluminium voor de juiste balans tussen stevigheid en gewicht.

Maak van iedere plek een werkplek
Met de HP Elite x2 1012 kan er eenvoudig worden gewisseld tussen tablet en notebook, dit maakt het mogelijk om gemakkelijk samen te werken met zowel collega’s als andere apparaten. Door de fenomenale prestaties is dit apparaat geschikt voor iedere mobiele professional. Dit device is onder andere uitgerust met de 6e generatie Intel® Core™ M vPro™ processor waardoor hoge prestaties tegen een laag stroomverbruik worden geleverd. In combinatie met een langere batterijduur en een ingebouwde SSD is het apparaat muisstil, snel en ideaal voor onderweg. De HP Elite x2 is daarnaast uitgerust met premium audio van Bang & Olufsen en met de reeds geïnstalleerde HP Noise Reduction Software is een conference call in een luidruchtige ruimte ook geen probleem.Meerlaagse beveiliging
De HP Elite x2 1012 is de eerste tablet die gebruikt maakt van meerdere lagen van beveiliging in combinatie met een unieke BIOS-level beveiliging. Door HP Sure Start met Dynamic Protection, HP Client Security, HP Touchpoint Manager en een optionele vingerafdruklezer of smartcard reader wordt de veiligheid gewaarborgd. Zowel het device als de data en de gebruikersidentiteit zijn op deze manier veilig. Deze voorzorgsmaatregelen worden eenvoudig up-to-date gehouden met behulp van HP Client Management Solutions. Ook andere computerproblemen en probleemloos onderhoud worden door dit programma verricht.

Verschillende apparaten worden overbodig
Mobiele werknemers hebben niet langer verschillende apparaten nodig voor elke taak met de HP Elite x2 1012. In combinatie met HP services en cloud-based management biedt de HP Elite x2 1012 een complete mobiele computing-oplossing. De Elite x2 is uitgerust met verschillende poorten die u nodig heeft voor het gebruik van zowel USB-C met Thunderbolt™ 3 als USB-A-poorten. Deze HP 2-in-1 device kan optioneel worden voorzien van een 4G LTE modem, waardoor u gemakkelijk online kunt zijn zonder fysieke verbinding.

 
Vorige actie
  Feedback