HP Koningsdag Actieweek - ACES Direct
HP Koningsdag Actieweek

HP Koningsdag Actieweek

Actievoorwaarden

  • Actie is geldig van 23 april tot en met 30 april 2018
  • Maximaal 20 producten per artikelnummer per klant (uitzondering X2F02EA, hierbij zijn hogere aantallen mogelijk)
  • Korting is reeds verwerkt in de prijs
  • OP=OP
Actie verlopen op 30-04-2018 Bekijk actieproducten

Koningsdag is in aantocht en ACES Direct viert dit graag samen met u. Om alvast in de oranjestemming te komen ontvangt u deze week tot maximaal 46% korting op speciaal voor u geselecteerde HP producten. Profiteer dus deze week van vorstelijke kortingen. Deze actie is alléén geldig in de week van 23 t/m 30 april 2018 en OP=OP!

Enkele HP koningsdag actieproducten uitgelicht.

HP ProBook 450 G5

De HP ProBook 450 G5 is een draagbaar werkpaard, deze dunne en lichte notebook helpt professionals op kantoor en onderweg om de hele dag productief te werken. HP introduceerde met deze notebook, als een van de eersten, de achtste generatie Intel Core processoren. Deze zeer betaalbare krachtpatser is geschikt voor al uw kantoorwerk, de Intel Core i5 processor is zeer geschikt om te multitasken. De ProBook heeft een morsbestendig toetsenbord met backlight. De gladde toetsen zorgen ervoor dat uw vingers soepel over het toetsenbord kunnen glijden voor een comfortabele type-ervaring. Dankzij de ingebouwde SSD start u de laptop op binnen vijftien seconden.

HP ProBook 450

HP EliteBook 1030

HP EliteBook 1030

De HP EilteBook 1030 G1 biedt krachtige prestaties in een elegante verschijning. Een innovatief design en de toonaangevende beheer- en securityoplossingen van HP maken deze notebook een uitstekende optie voor de mobiele professional. Ondanks de draagbaarheid van deze notebook beschikt u toch over een groot scherm dankzij het vernuftige ontwerp van de HP EliteBook 1030. Deze compacte laptop heeft een 13,3 inch scherm dat bijna naadloos overloopt in de behuizing. Reduceer kostbare downtime met de innovatieve bescherming van HP Sure Start.

HP Z2 Mini

De HP Z2 Mini is een revolutionaire mini-workstation met verbluffende kracht en veelzijdige opties in een compact, elegant design. De Z2 mini is ontworpen vóór en dóór designers en biedt de beste CAD-ervaring. U behaalt vanaf de installatie fantastische resultaten met alle populaire CAD-producten in combinatie met de HP Z2 Mini. Met een hoogte van slechts 5,8 cm en geavanceerde montage-opties past de Z2 Mini op ieder bureau.

HP Z2

HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One printer

HP Jetpro

Print, scan en kopieer in prachtige kleuren op formaten tot A3, voor schitterende documenten en presentaties met tot 50% lagere kosten per pagina dan een kleurenlaserprinter. De HP OfficeJet Pro 7740 heeft een fax tot 21,6 x 35,6 cm (8,5” x 14”). De printer heeft een capaciteit van 500 vellen. Dankzij het kleurentouchscreen op de printer bespaart u tijd dankzij een intuïtieve besturing. U maakt gemakkelijk verbinding met uw smartphone, tablet of laptop waardoor u overal gemakkelijk kunt printen. Bescherm uw informatie en vertrouwelijke printtaken met HP JetAdvantage Private Print, met een HP printer beschikt u over ’s werelds meest veilige printoplossingen.

Hieronder vindt u alle HP Koningsdag actieproducten.

 
  Feedback