HP New Years Cashback acties - ACES Direct

Vanwege drukte bij onze vervoerders kan de levering vertraging oplopen. Grote aantallen bestellen? Check vooraf de voorraad via je vaste contactpersoon.

HP New Years Cashback acties
Actie verlopen op 28-02-2017 Bekijk actieproducten

Profiteer de komende maanden van HP Cashbacks op verschillende HP producten. Van printers tot premium notebooks; ontdek de voordelen. Wij hebben een aantal interessante Cashback actie's voor u in de spotlight gezet.

HP Premium Notebooks

De premium notebooks van HP bieden ongekende gebruiksprestaties en enorm gebruiksgemak. De premium notebooks zijn niet alleen krachtig en speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Ze zijn ook nog eens heel erg mooi. Al deze eigenschappen maken het unieke zakelijke notebooks. Ontdek bijvoorbeeld de veelzijdigheid van de HP Elite x2, de snelheid van de HP Elitebook Folio G1 of het bijzandere design van de HP Spectre Pro 13. Op deze notbooks ontvangt u tot 28 februari wel ā‚¬250,- korting! Daarnaast krijgt u op HP Premium notebooks nu ook Buy&Try garantie. De premium notebooks kunt u dankzij HP Buy&Try met extra zekerheid uitproberen. Bent u binnen 30 dagen niet overtuigd van de kwaliteiten van de notebook? Dan krijgt u uw geld terug.

HP Elitebook Folio G1
HP Elite x2
HP Spectre Pro

HP Printers

De zakelijke printers van HP kenmerken zich in de enorm doorontwikkelde gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Lage printkosten gecombineerd met een prachtig afdrukresultaat is wat deze zakelijke printers uniek maken. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van HP PageWide, deze zuinige printers printen tot wel 55 pagina's per minuut en kunnen over de hele breedte van de pagina printen. Daarnaast is er de LaserJet serie die voor ieder bedrijf een goed model bevat. Van kleinzakelijke klanten tot enterprises. Deze serie is enorm divers en biedt voor ieder wat wils. Voor de grafische vormgever zijn er de DesignJet printers. Tot wel 36 inch printen met de mooiste kleuren is geen probleem voor deze printers. Ontdek de ideale printer voor uw organisatie en profiteer nog tot 31 januari 2017 van HP Cashback voordeel.

HP PageWide zakelijke printer
HP LaserJet
HP DesignJet zakelijke printer kopen

HP Toners

Een printer zonder goede inkt is als een cabaratier zonder humor. Hij komt niet tot z'n recht. En waneer u print wilt u natuurlijk dat de inkt van de beste kwaliteit is voor het beste resultaat. Kies daarom voor de originele toners en cartridges van HP. Deze zijn het beste voor uw printer en zorgen keer op keer voor de mooiste afdrukken. Daarnaast zijn deze toners en cartridges nu extra voordelig. Profiteer tot 31 januari 2017 van HP Cashback korting op HP XL-inkt en tot 30 april 2017 van HP Cashback op HP Toner dual-/multipacks cartridges.

Actievoorwaarden
- De geldigheid en actievoorwaarden van elke HP Cashback actie kunt u raadplegen op de site van HP
- Vraag naar de voorwaarden bij uw persoonlijke Account Manager
- Binnen 30 dagen na de aanschaf van uw product kunt u de cashback claimen
- De cashback en Buy&Trykunt u claimen via de site van HP

 
Vorige actie
  Feedback