HP PageWide Buy&Try - ACES Direct
HP PageWide Buy&Try
Actie verlopen op 30-10-2016 Bekijk actieproducten Lage gebruikskosten, hoge printsnelheid en de veiligste printers ter wereld: HP Pagewide. HP is zeker van zijn zaak met de Pagewide. Na aanschaf niet overtuigd? Dan kunt u de printer binnen 90 dagen retourneren aan HP en krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.

HP Buy&Try

Met HP Buy&Try maakt u eenvoudig kennis met de HP PageWide printer. Schaft u de printer binnen de actieperiode aan? Registreer hem dan binnen 21 dagen. Bent u binnen 90 dagen niet overtuigd? Dan kunt u de printer retourneren en krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Zo kunt u risicoloos de HP PageWide printer binnen uw organisatie uitproberen.

Lagere printkosten, snel en veilig

Wat is het voordeel van de PageWide printer? De nieuwe printers van HP hebben bijvoorbeeld de laagste gebruikskosten in deze printerklasse en combineren dat met een hoge printsnelheid. De HP PageWide printers printen tot wel 75 pagina's per minuut. Zes seconden nadat u op printen heeft gedrukt, ligt de eerste pagina al klaar. Hoe HP dat voor elkaar krijgt? De hoge snelheden worden gerealiseerd door een printbalk die de gehele breedte van de pagina, ongeacht de breedte, in één keer print.

Buiten de lage gebruikskosten en hoge printsnelheid, zijn de PageWide printers de veiligste printers ter wereld. PageWide printers gebruiken een unieke combinatie van beveiligingskenmerken, integriteitscontrole en een zelfherstellende BIOS, die alleen HP biedt.

Actievoorwaarden
- De actie geldt alleen op geselecteerde HP PageWide modellen.
- U kunt met maximaal 2 HP-producten deelnemen.
- De actie is alleen geldig voor actieproducten gekocht in de periode tussen 29 mei en 31 oktober 2016.
- Registratie moet binnen 21 dagen na aanschaf op de website van HP.
- De algemene voorwaarden zijn terug te lezen op de website van HP.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback