HP Premium Portfolio - ACES Direct
HP Premium Portfolio

HP Premium Portfolio

Video

Actie verlopen op 30-04-2018 Bekijk actieproducten

Echte luxe kent geen minpunten. Ontdek de fantastische HP Premium devices, die van binnen en van buiten puntgaaf ontworpen zijn.

Notebooks

EliteBook 1040

De HP EliteBook 1040 staat klaar om de grootste uitdagingen samen met u aan te gaan. De ultradunne 14-inch zakelijke laptop maakt zelfs de zwaarste taken licht met krachtige multitasking, samenwerking onderweg en optimale beveiliging. U kunt overal samenwerken via krachtige audio, inuïtief gespreksbeheer en een 180° draaibaar scharnier om uw laptopscherm te delen.

EliteBook Folio

Vakmanschap en prestatievermogen gaan hand in hand met de HP EliteBook Folio. De notebook kan voor 180 graden open, zo ligt het scherm volledig plat om samenwerken nog makkelijker te maken. HP Sure Start met Dynamic Protection identificeert en repareert aanvallen op het BIOS. Windows 10 Pro maakt het mogelijk om met meervoudige verificatie te werken, zodat u de toegang tot uw netwerk en resources goed kunt beschermen.

EliteBook 1030

Combineer werk en ontspanning. Het schitterende design van de compacte, robuuste HP EliteBook 1030 biedt elegantie én kracht. Dankzij het schitterende 13,3-inch scherm dat bijna van rand tot rand loopt en de toonaangevende beveiligings- en beheeroplossingen van HP is dit een laptop die ideaal is voor onderweg.

Desktops

EliteOne 1000

Ontdek productieve samenwerking met adembenemend mooi beeld en geluid en optionele, gemakkelijk verwisselbare curved touchscreenopties. Met de veilige HP EliteOne 1000 all-in-one pc maakt u van uw werkplek de ultieme videoconferencingoplossing.

Elite Slice

U heeft met de HP Elite Slice, met zijn opvallende design, compacte formaat en bijzondere technologie een totaal nieuwe desktopervaring. Een krachtige pc in een schitterende modulaire behuizing: HP Elite Slice is anders dan alle desktop pc's die u ooit hebt gezien. Elke compacte, kabelloze module voegt functionaliteit toe om de speciaal voor moderne teams ontworpen Slice tot iets nieuws te transformeren.

Convertibles & Detachables

EliteBook x360 1020

's Werelds dunste en lichtste zakelijke convertible laptop pc biedt optimale beveiliging en uitstekende samenwerking, waar u ook bent. U bent met de HP EliteBook x260 1020 G2 flexibel om op nieuwe manieren samen te werken en te creëren dankzij de 5 verschillende standen. Ontdek uw creatieve kant met de optionele HP actieve pen met applicatiestartknop om op een natuurlijke manier met digitale inkt te werken.

Elitebook x360 1030

De elegante, stijlvolle HP EliteBook x360 heeft een opvallende, met hoge precisie uit één stuk aluminium gebouwde behuizing met diamantgesneden accenten. Met 360° flexibiliteit in vijf standen, onovertroffen bescherming en een batterijlevensduur van maximaal 16 uur en 30 minuten is hij ideaal voor werk en vrije tijd.

Elite x2

De HP Elite x2 voorziet in uw behoefte om bijna overal ter wereld verbonden te blijven met een uiterst krachtige laptop. De voor samenwerking geoptimaliseerde notebook biedt de hoge prestaties en draagbaarheid die hem ideaal maken voor het hedendaagse hoge bedrijfstempo.

Werk onder alle omstandigheden productief. Windows 10 Pro en krachtige beveiligings-, samenwerkings- en aansluitopties van HP helpen u de hele dag topprestaties te leveren op de HP Elite x2.

 
  Feedback