HP Toner multipack cashback - ACES Direct
HP Toner multipack cashback
Actie verlopen op 31-01-2016 Bekijk actieproducten Ontvang nu tot €75 cashback op HP tonerpacks!
Bij aankoop van een 2-pack toners heeft u recht op een cashback tot €50,- en bij aankoop van een 3-pack toners kunt u tot €75,- cashback claimen.

HP Inkt- en tonercartridges
Met originele HP printartikelen kunt u rekenen op indrukwekkende en consistente printkwaliteit. Door de HP Jetintelligence kunt u meer pagina's bedrukken met betere prestaties. De Jetintelligence is speciaal ontwikkeld om sneller te printen. Ook print hij tot 33% meer pagina's uit een tonercartridge.

Milieu bewust printen
Naast dat de HP tonercartridges met prachtig resultaat printen, zijn de tonercartridges ook milieu verantwoord. HP zet zich namelijk in voor duurzaam pinten door bijvoorbeeld de wereldwijde recycling initiatieven van oude cartridges en toners. Ook ontwikkelt HP speciale cartridges van gerecycled materiaal die ontworpen zijn om zo efficiënt mogelijk te presteren.

Bespaar op elke afdruk
Door orginele HP toners te gebruiken kunt u op elke druk besparen. Ook kunt u verborgen kosten voor printen vermijden, zoals pagina's opnieuw moeten afdrukken, downtime van uw printer of werkonderbrekingen. Daarnaast zijn niet HP-cartridges minder betrouwbaar dan originele HP cartridges. Niet originele HP-cartridges gaan vaak defect en kunnen schade toe brengen aan uw printer en met originele HP cartridges loopt u hier geen risico mee.

Actievoorwaarden:
-De actie is geldig tot en met 31 maart 2016
-De actie is alleen geldig op de onderstaande cartridges
-De cashback kunt u via de HP website claimen
 

Actieproducten

  Feedback