ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
iiyama groot, groter, grootst

iiyama groot, groter, grootst

De iiyama 03 series

Actie verlopen op 30-11-2019

iiyama heeft al ruimschoots z'n naam gevestigd met toonaangevende, kwalitatieve en betaalbare monitoren. De 24" monitoren van iiyama zijn dan ook veel geziene monitoren in de huidige werkomgeving. iiyama ontwikkelt daarnaast ook voor vergaderruimtes en klaslokalen monitoren. Maak nu kennis met het groot, groter, grootst assortiment dat iiyama te bieden heeft.

Bekijk actieproducten

iiyama 03 serie

De iiyama 03 serie is speciaal ontwikkeld om vergaderingen en klassikale lessen te vergemakkelijken. De serie bestaat uit 3 monitoren met een grote variërend van 65", 75" tot zelfs 86". Voor iedere ruimte is er een passend formaat beschikbaar, waarmee de spreker de beschikking krijgt over een multifunctionele monitor die intuïtief te bedienen is. De toehoorders wonen bovendien een beter leesbare presentatie bij. Ideaal om jouw boodschap krachtiger over te brengen.

XUB3493WQSU-B1 | NIEUW

Ben je op zoek naar een ultra brede monitor om jouw eigen werkruimte te vergroten, dan is de net geïntroduceerde XUB3493WQSU-B1 de ideale monitor. De grote werkruimte gecombineerd met de hoge pixeldichtheid garanderen meer productiviteit en een comfortabel kijkgemak. Deze monitor is zeer geschikt voor gebruikers die verschillende applicaties side-by-side gebruiken, film in breedbeeldformaat kijken of hun game ervaring willen verrijken!

XUB2493HS-B1

Deze 24” monitor is uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar). De ProLite XUB2493HS-B1 is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties voor een hedendaagse vormgeving. Een zeer goede keuze voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.

Wil jij weten welke iiyama monitor de manier van werken van jouw bedrijf compleet maakt? Naast de levering van de monitoren geven wij advies, verzorgen wij de volledige installatie en kunnen we trainingen verzorgen om jouw scherm(en) maximaal te benutten. Bestel of neem contact met ons op.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback