iiyama lanceert de Prolite 93-serie - ACES Direct
iiyama lanceert de Prolite 93-serie

iiyama lanceert de Prolite 93-serie

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 17 september t/m 21 oktober 2018
Actie verlopen op 21-10-2018 Bekijk actieproducten

In september heeft iiyama de Prolite 93-serie gelanceerd. Deze nieuwe serie is vergelijkbaar aan de monitoren uit de 92-serie qua kenmerken en kwaliteit. Het verschil zit hem echter in het ontbreken van een USB-hub waardoor de 93-serie iets voordeliger geprijsd is.

iiyama Prolite 93-serie monitoren

De Prolite 93-serie is dankzij de ultra dunne randen en vlakke voorkant een stijlvolle 24” monitor in Full HD. De monitoren uit de 93-serie maken gebruik van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. Door het hoge contrast en de helderheid heeft deze monitor uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. Deze monitor is verkrijgbaar met een vaste of een in hoogte verstelbare voet. Door de VGA, HDMI en DisplayPort aansluitingen kunt u uw notebook en desktop altijd en eenvoudig aansluiten.

Heeft u toch liever een beeldscherm met dezelfde features als de 93-serie, maar dan met USB-hub? Hieronder vindt u ook de monitoren uit de 92-serie.

Rustiger beeld

De helderheid van het scherm wordt geregeld door middel van elektrische stromen. Hierdoor wordt het flikkeren van het scherm geëlimineerd. Dit geeft u een rustiger beeld en zorgt ervoor dat u langer kunt doorwerken, omdat het minder inspanning van uw ogen vergt.

Geavanceerd contrast

Het Advanced Contrast Ratio, of ACR, zorgt ervoor dat de iiyama monitoren u moeiteloos het verschil laten zien tussen verschillende wit- en zwarttinten. De monitor past automatisch de helderheid aan zodra u de ACR functie inschakelt. Dit zorgt ervoor dat u altijd een optimale kijkervaring heeft.

De complete werkplek

Om uw werkplek zo eenvoudig en efficiënt mogelijk in te richten, kunt u daarnaast gebruik maken van de iiyama armsteunen. Heeft u liever één monitor die u in hoogte kunt verstellen of heeft u liever twee in hoogte verstelbare monitoren naast elkaar? Het is met de 92/93-serie beide mogelijk.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback