ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
iiyama monitor advies | Voor thuis of op het werk

iiyama monitor advies | Voor thuis of op het werk

iiyama 34

Actie verlopen op 30-06-2020

Rouleren tussen thuis en op kantoor werken. Het mag langzaamaan weer.

Werken op kantoor of vanuit huis, iiyama heeft voor elke omgeving een passende oplossing. Zo kun je -waar je ook wilt- veilig, gestructureerd en ergonomisch aan de slag gaan. Voorzie werkplekken van professionele desktopmonitoren met Full HD, (W)QHD-resoluties en IPS-panelen voor betere kleuren, meer details, beter comfort & ergonomie én verbeterde productiviteit. Bekijk bijvoorbeeld de iiyama 34" ProLite XUB3493WQSU-B1 met in hoogte verstelbare voet.

Bekijk actieproducten

Met de iiyama monitoren uit de 92- en 93-serie heb je altijd een monitor die de alledaagse standaard haalt en zelfs overtreft. Match je werkruimte met het juiste formaat IPS desktopmonitor met ultra dunne rand voor een fantastische look en functionaliteit. De stijlvolle monitoren hebben allen een in hoogte verstelbare voet met draaifunctie voor een betere ergonomie. De flikkervrije LED’s met blue light reducer-functie zorgen daarbij voor het comfort om moeiteloos de hele dag door te komen.

We helpen je graag een handje bij jouw keuze en hebben al een selectie gemaakt. Je weet dan zeker dat je voor op kantoor of thuis de best mogelijke monitor aanschaft.

Welke iiyama monitor kies jij?

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback