iiyama ProLite monitoren tijdelijk in prijs verlaagd - ACES Direct
iiyama ProLite monitoren tijdelijk in prijs verlaagd

iiyama ProLite monitoren tijdelijk in prijs verlaagd

Actievoorwaarden

  • Geldig vanaf 20 februari t/m 31 maart
  • Korting reeds verwerkt in de prijs
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 31-03-2018 Bekijk actieproducten

Kwaliteit, comfort en prestatie; kenmerken die ACES Direct niet alleen in service biedt maar ook in haar producten zoekt. iiyama International levert computermonitoren met die eigenschappen. Profiteer daarom nu van een tijdelijke prijsverlaging op vier van de elegante iiyama ProLite modellen.

Deze vier iiyama ProLite modellen bieden dankzij hun IPS technologie een hoog contrast en een consistente kleurweergave. Hierdoor heeft u vanuit elke hoek en heldere beeldweergave.

Alle vier de modellen zijn in hoogte verstelbaar en beschikken over een voet met pivot functie. Zo kunt u de monitor te allen tijden op de meest comfortabele manier voor uw werkhouding instellen.

iiyama houdt niet alleen rekening met uw comfort, maar ook met uw gezondheid. Dankzij de 'Blue Light Reducer' is het mogelijk om meerdere uren achter elkaar naar het beeldscherm te kijken zonder vermoeidheid van de ogen te veroorzaken.

Efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en gebruikerscomfort staan centraal bij iiyama, en dat zien we ook nu weer duidelijk terug bij deze ProLite monitoren.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback