iiyama wenst u fijne feestdagen - ACES Direct
iiyama wenst u fijne feestdagen

iiyama wenst u fijne feestdagen

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 1 december tot en met 15 december 2017
  • Maximaal 10 monitoren per klant
  • Korting van € 10,- (excl. BTW)
  • Korting geldt niet in combinatie met special bids / SBO's

Kortingscode

ACES01iiyama

Actie verlopen op 15-12-2017 Bekijk actieproducten

Sluit het jaar feestelijk af met iiyama. Ontvang van 1 december tot en met 15 december direct €10,- korting op alle iiyama monitoren, ongeacht de grote of de prijs. Profiteer nu van de tijdelijke korting en vind een passende monitor voor uw werkplek!

iiyama

De iiyama producten zijn vooruitstrevend op het gebied van monitoren. Deze monitoren staan garant voor gebruiksvriendelijk, betrouwbaarheid, comfort en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit heeft als doel om de gebruikservaring zo optimaal mogelijk te maken. iiyama heeft zich dan ook ontwikkeld tot een serieuze speler op de monitorenmarkt, met monitoren voor thuis en zakelijk gebruik of industriële toepassingen.

Prolite

De iiyama ProLite monitoren zijn een perfect voorbeeld van gebruiksvriendelijk, betrouwbaarheid, comfort en goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Deze revolutionaire monitoren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er voor iedere gebruiker een passend model!

XB2283HS-B3

Een full HD LED monitor met VA panel. Dit staat garant voor een ultieme sensatie en kleurbeleving. Ook heeft de iiyama ProLite XB2283HS-B3 twee speakers over zijn beschikking van hoge kwaliteit. Dat bespaart u ruimte op uw bureau en is ontzettend handig voor multimedia.

XB2483HSU-B3

Met een 24 inch LCD beeldscherm is de X2483HSU-B3 voorzien van een Full HD scherm en LED backlights voor een ultieme weergave. Daarnaast biedt deze monitor een extra dimensie door zijn 'true color' kleurweergave dat mogelijk wordt gemaakt door zijn snelle 24bit-panel.

XUB2492HSU-B1

De iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker. De stijlvolle 24 inch LED LCD in Full HD monitor die gebruik maakt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek.

B2783QSU-B1

De iiyama ProLite B2783QSU-B1 is geschikt voor zakelijk gebruik. Door de hoge resolutie van deze monitor heeft u namelijk veel werkruimte. Daarnaast bent u altijd flexibel met de iiyama ProLite B2783QSU-B1 op uw bureau. Deze monitor is kantelbaar, roteerbaar en in hoogte verstelbaar.

Profiteer nu!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback