In de volgende versnelling met NETGEAR
Actie verlopen op 31-10-2015 Bekijk actieproducten Ongeacht of u een klein, middel of groot bedrijf bent. Vertrouwen is de sleutel tot alles. Zeker als het gaat over uw bedrijfsnetwerk, daarom kunt u vertrouwen op NETGEAR. U kunt gemakkelijk snelheid maken binnen uw bedrijf met de switches en storage devices van NETGEAR. Dit wordt nu zelfs goedkoper, want u ontvangt korting op alle NETGEAR switches en storage devices!

NETGEAR switches
NETGEAR levert hoog innovatieve switches voor een goede prijs, zonder het gedoe van grote IT infrastructuren. De Unmanaged-, Plus- en Smart switch series zijn ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze series zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Hierdoor kunnen ze snel in gebruik worden genomen en kan uw bedrijf een versnelling doorvoeren van het netwerk. Voor grotere bedrijven is de NETGEAR fully managed switch de beste serie. De switch zorgt voor naadloze connectie tussen alle eindgebruikers, kritische services, servers en storage devices. Hiermee kunt u uw bedrijf vele malen efficiënter laten werken.

NETGEAR storage devices
Uw data is net zo belangrijk als uw netwerk. Daarvoor heeft NETGEAR storage devices geschikt voor ieder bedrijf. De ReadyNAS serie is innovatief, makkelijk te gebruiken en betaalbaar. De storage device heeft business-class storage en huist de laatste technologieën om uw data te beschermen, te managen en op te slaan. Met de ReadyNAS kunt u meer dan u ooit dacht te doen met data storage.

De NETGEAR ReadyDATA serie is een NAS/SAN storage platform dat Enterprise-class functionaliteiten biedt en vrij van grote kosten die een traditioneel storage platform normaal kost. Met geavanceerde en gebruiksvriendelijke kenmerken combineert ReadyDATA de beste data bescherming, disaster recovery, en data integriteit technologieën om een goedkope, maar perfecte functionaliteit te bieden.

Actievoorwaarden:
- De actie is geldig van 24 augustus tot en met 30 november 2015
- De actie heeft alleen betrekking op alle NETGEAR switches en storage devices
- De korting is reeds verwerkt in de prijs
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback