- ACES Direct

iPhone 11 Pro

Actie verlopen op 31-10-2019

iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Vanaf vandaag zijn de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max verkrijgbaar - in vier verschillende kleuren - bij ACES Direct. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro max beschikken over een gloednieuw triplecamera-systeem. Batterij voor een hele dag. De snelste chip van alle smartphones. En het helderste iPhone-displays ooit. Bestel de iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max nu bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

Drie camera’s. Oneindig veel mogelijkheden.

De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max beschikken over het eerste triple camera-systeem dat geavanceerde technologie combineert met de kenmerkende eenvoud van iPhone. Hierdoor maak je geweldige video’s en foto’s met de ultragroothoek-, groothoek- en telelenscamera’s. Ook bij weinig licht leg je mooie beelden vast met de Nachtmodus.

De meest geavanceerde iPhone tot nu toe.

Op het Super Retina XDR-display, het helderste iPhone-display ooit, kijk je HDR‑films en ‑series. Daarnaast geniet je van ongekende prestaties met de A13 Bionic-chip voor games, augmented reality (AR) en fotografie. Bovendien profiteer je van een batterij die de hele dag meegaat en nog betere waterbestendigheid tot 30 minuten op 4 meter diep . Allemaal in de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt.

 

Actieproducten

  Feedback