IPhone X - Hallo toekomst - ACES Direct
IPhone X - Hallo toekomst

IPhone X - Hallo toekomst

Video

Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

iPhone X is één al scherm met zijn 5,8-inch Super Retina HD-display met HDR en True Tone.1 Gemaakt van het sterkste glas ooit in een smartphone en met een band van roestvrij chirurgisch staal. Geschikt voor draadloos opladen.2 Water- en stofbestendig.3 Twee 12-MP camera’s met optische beeldstabilisatie voor beide lenzen, voor mooie foto’s bij weinig licht. TrueDepth-camera met Portretmodus voor selfies en Portretbelichting.4 Dankzij geavanceerde gezichtsherkenning ontgrendelt u de iPhone X met één snelle blik. Aangedreven door de A11 Bionicchip, de krachtigste en slimste chip ooit in een smartphone. Spectaculaire augmented reality-apps en -games worden moeiteloos ondersteund. iPhone X luidt een nieuw tijdperk voor iPhone in.

Belangrijkste features

  • 5,8-inch Super Retina HD-display met HDR en True Tone1
  • Water- en stofbestendige behuizing van glas en roestvrij staal3
  • Twee 12-MP camera’s met OBS voor beide lenzen, Portretmodus, Portretbelichting en 4K-video tot 60 bps4
  • 7-MP TrueDepth-camera aan de voorkant met Portretmodus en Portretbelichting4
  • Face ID voor veilige verificatie
  • A11 Bionic-chip, de krachtigste en slimste chip in een smartphone
  • Draadloos opladen (werkt met Qi-opladers)2

Vanaf november verkrijgbaar.

1 Het iPhone X-display heeft ronde hoeken. Als rechthoek meet het scherm 14,86 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.

2 Oplaadmat afzonderlijk verkrijgbaar.

3 iPhone X is spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoet aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.

4 Portretbelichting is verkrijgbaar in bètaversie.

 
Vorige actie
  Feedback