iPhone Xs

iPhone Xs

iPhone Xs introductie

Actie geplaatst op 18-09-2018 Bekijk actieproducten

De beste iPhone voor business.

iPhone Xs en iPhone Xs Max. Gemaakt voor het moderne mobiele bedrijfsleven, met een Super Retina-display in twee formaten. Geavanceerde Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Supersnel mobiel internet.1 En iOS 12 met krachtige ingebouwde productiviteitstools voor bedrijven.

Nieuwste features

Til je bedrijf naar een hoger plan met iPhone Xs. Op de 5,8‑inch en 6,5‑inch Super Retina-displays heb je meer ruimte om e‑mails te lezen, te internetten, documenten te openen en nog veel meer. 2 Met geavanceerde Face ID, de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone, kun je heel makkelijk je device ontgrendelen en je identificeren bij apps. Allemaal met een enkele blik, terwijl je je telefoon- en bedrijfsgegevens privé houdt. De A12 Bionic-chip voor de beste prestaties in een iPhone. Meer dan 235.000 zakelijke apps in de App Store. 3 En met de ingebouwde productiviteitstools van iOS 12 kun je direct efficiënter zakendoen met je iPhone.

1 Data-abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met je provider. Snelheden zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse.
2 Het display heeft ronde hoeken. Als rechthoek meet het scherm van iPhone Xs 14,86 cm diagonaal en het scherm van iPhone Xs Max 16,40 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.
3 Vermelde aantal apps is het totale aantal apps dat wereldwijd beschikbaar is. Niet alle content is overal beschikbaar.

Actieproducten

  Feedback