Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Is jouw huidige workstation toe aan een upgrade?

Is jouw huidige workstation toe aan een upgrade?

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt alleen voor aankopen na 1 augustus 2022
  • Alleen geldig op geselecteerde workstations bij inlevering van een oud workstation van HP, Dell of Lenovo
  • Het claimen van de inruilkorting kan tot uiterlijk 1 maand na aankoopdatum
  • HP streeft ernaar om binnen 5 werkdagen na validatie het oude Workstation bij je op te halen en na ontvangst de inruilwaarde binnen 14 dagen uit te keren
  • Aces Direct is niet verantwoordelijke voor de afwikkeling van de cashback
  • Zie hier de uitgebreide actievoorwaarden 

Meer weten over de voordelen van workstations?

Het upgraden van de moderne werkplek is hiervan een belangrijk onderdeel. Niet alleen worden werkprocessen sneller en efficiënter, ook het managen van apparaten wordt eenvoudiger.

Solution Advisor Robin Verelst neemt je graag mee in de kansen die een workstation biedt voor de inrichting van de werkplekken in jouw organisatie.

Lees hier de blog

Meer weten over de voordelen van workstations?

Actie geplaatst op

Ruil nu je oude workstation van HP, Dell of Lenovo in en ontvang tot € 730,- inruilkorting op het nieuwe HP Workstation die voorzien is van de nieuwste NVIDIA RTX videokaart.

Bekijk actieproducten

Door het gebruik van de nieuwste technologieën ervaart jouw organisatie talloze voordelen. Zoals het verhogen van de productiviteit en het creëren van een veilige werkomgeving waarin iedereen aan de slag kan. Door continu bij te blijven is het voor je medewerkers ook prettiger om telkens een stap vooruit te zetten en te blijven innoveren. Hierdoor is de uptrade actie van HP een uitgelezen kans om als organisatie een stap te zetten in de toekomst. De beste keuze voor zowel technische als creatieve gebruikers.

Met de ruime inruilkeuze kun jij of je medewerker zelf selecteren welk model het beste past bij de werkzaamheden. Alle nieuwe workstations zijn voorzien van een NVIDA RTX videokaart. Hierdoor ga je mee met de nieuwste veranderingen in deze snel ontwikkelende IT markt.

Koop een van de geselecteerde HP Workstations met een NVIDIA RTX videokaart en ontvang een inruilkorting tot wel € 730,-. Zo blijf je up to date en kun je blijven gaan!

Check hier je inruilkorting

Heb je al één van de nieuwe deelnemende modellen aangeschaft? Claim dan direct de inruilkorting.

Inruilkorting claimen

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback