Kensington tas met gratis slot - ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde levertijden en voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Kensington tas met gratis slot
Actie verlopen op 31-08-2016 Bekijk actieproducten Beveilig uw persoonlijke eigendommen met de nieuwe SecureTrek tassen van Kensington. Tijdelijk in combinatie met een gratis Kensington kabelslot waarmee uw tas kan worden vastgezet aan een vast object.

Kensington SecureTrek
Waar u ook heen gaat, met de kensington SecureTrek tassen zijn uw eigendommen altijd goed beveiligd en beschermd. De SecureTrek tassen van Kensington zijn voorzien van een hamervormige ritssluiting die vastgeklikt kan worden in de gepatenteerde SecureTrek Lock Base-vergrendeling voor de beste bescherming. Profiteer nu van een gratis Kensington-slot en krijg hierdoor de mogelijkheid om uw tas aan een vast object te bevestigen zodat deze niet gestolen kan worden. De Kensington tas is beschermd tegen scherpe voorwerpen van buitenaf zodat ook de inhoud van de tas veilig blijft wanneer u er zelf niet naast zit. De SecureTrek lijn van Kensington is ontworpen om lang mee te gaan en daarom geldt er een garantie van 10 jaar. Wanneer er iets kapot gaat zal dit door Kensington worden gerepareerd of vervangen.

Kenmerken nieuwe SecureTrek reistassen:
Dankzij SecureTrek Lock Base kunnen gebruikers de hammerhead rits gebruiken om diefstal en ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
Kensington Portable Notebook Lock bevestigt uw Kensington tas aan een vast object.
Een stevige rits die inbraak door een scherp voorwerp weerstaat.
Lock Loop is ideaal voor een TSA-goedgekeurde reisvergrendeling bij het controleren van de rugzak of tas op het vliegveld.
De indeling van de tas maakt het mogelijk om laders, pennen, visitekaartjes, sleutels en meer overzichtelijk op te bergen.
Laptop Backup and Laptop draagtas bevatten voldoende ruimte voor dossiers en persoonlijke spullen.
Laptop Overnight Rugzak en Laptop Overnight Roller bevatten voldoende ruimte voor zowel dossiers en persoonlijke spullen maar ook voor kleding.
Laptop Rugzak en Laptop Overnight Backpack bieden een gewatteerde rug voor meer draagcomfort, vooral wanneer de rugzak vol is.
De rugzakken en draagtas voldoen aan de luchtvaartmaatschappij carry-over richtlijnen voor het opbergen in een opbergruimte.

Actievoorwaarden

Kensington kabelslot zit gratis bij het product inbegrepen.
Actie geldt zolang de voorraad strekt.
Geldig van 8 juli tot en met 31 augustus.


 
Vorige actie
  Feedback