ACES Direct uw partner in educatie - ACES Direct
ACES Direct uw partner in educatie

ACES Direct uw partner in educatie

Video

Actie verlopen op 30-06-2018 Bekijk actieproducten

Technologie inspireert en biedt mogelijkheden, ook in educatie. ACES Direct gelooft dat de huidige technologie creativiteit kan bevorderen in de klaslokalen van tegenwoordig. Dit is een visie die gedeeld wordt door onze partner Microsoft. Een visie die realiteit geworden is met Microsoft 365 Education! Lees hieronder welke rol Windows 10 devices spelen binnen educatie.

Microsoft 365 Education

Microsoft office 365 en Microsoft Education zijn samen gebracht om problemen te verhelpen die zich dagelijks voordoen. Dit platform maakt gebruik van de gebruikelijke tools zoals Word, Powerpoint en Excel. Maar er komen ook veel nieuwe tools aanbod die de samenwerking en creativiteit tussen docent en leerling verhogen. Met het uiteindelijke doel om leerlingen op te leiden voor de banen van morgen. Dit is niet het enige. Microsoft 365 Education is beschikbaar voor iedereen. U hoeft echter alleen een device aan te schaffen met een Windows 10 besturingssysteem om uiteindelijk te profiteren van gratis office 365!

Windows 10 devices

Flexibiliteit in uw klaslokaal? Dat kan! Bij Microsoft 365 Education wordt er namelijk geen onderscheid gemaakt tussen devices. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een notebook, tablet of een 2-in-1 device. Kortom een device dat aansluit bij uw methode van lesgeven. Bovendien beschikken al deze devices over een platform waarin u overzicht heeft over al uw vakken en klassen. Met de Windows 10 devices heeft u alle mogelijkheden in huis om uw werk voor te bereiden en te faciliteren. Zo bent u bijvoorbeeld in staat om met docenten samen te werken, communiceren, bestanden te delen en leerlingen voorzien van feedback. Dit wordt bevestigd door docenten die al gebruik maken van Microsoft Education. 79% van de docenten geeft aan dat door Microsoft Education een betere samenwerking is ontstaan. En dat allemaal met behulp van de Professional Learning Communities van Microsoft.

Professional Learning Communities

De Professional Learning Communities beschikken over verschillende applicaties die u kunnen helpen met een betere samenwerking binnen het klaslokaal. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk lesstof projecteren op het bord met de ‘Planner’ app. Dit werkt overigens allemaal vanuit één dashboard. Op dit dashboard kunt u gemakkelijk al uw werkzaamheden verzorgen en beheren.

Een andere functionaliteit die gericht is op een gebruiksvriendelijke samenwerking tussen docenten en leerlingen is OneNote. Op dit platform kunnen docenten en leerlingen met elkaar overleggen over alle relevante informatie. Deze informatie kan tevens ook makkelijk gedeeld, beoordeeld en bewerkt worden via OneNote. Zo voegt u een extra dimensie toe aan uw klaslokaal! Hierdoor leren leerlingen 21 -eeuwse vaardigheden aan, zodat de leerlingen voorbereidt zijn op hun toekomstige carrière.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback