ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Kingston memory boost

Kingston memory boost

Kingston Technology

Actie verlopen op 30-11-2019

Kingston is sinds jaar en dag hét merk als het gaat om geheugenuitbreiding; het upgraden van het geheugen van jouw device of dataopslag voor onderweg. Snel werkgeheugen en veilig opslaggeheugen (zeker met de invoering van de AVG) zijn belangrijker dan ooit. Met de introductie van de KC600 SSD range op 21 oktober jongstleden, stelt Kingston je in staat om jouw memory een extra boost te geven. Grijp je kans.

Bekijk actieproducten

KC600 SSD | NIEUW

De nieuw geïntroduceerde KC600 serie van Kingston bestaat uit full-capacity SSD's die opmerkelijke prestaties leveren en geoptimaliseerd zijn om de reactietijd van jouw systeem te verhogen als het gaat om de opstart-, laad- en overdrachtssnelheden.

De voordelen op een rij:

  • Opmerkelijke prestaties
  • Voorzien van de nieuwste 3D TLC NAND-technologie
  • Ondersteunt een volledig beveiligingspakket (TCG Opal, AES 256-bit, eDrive)
  • Verkrijgbaar in diverse capaciteiten

System Specific Memory

Kingston ontwikkelt extreem betrouwbaar, high-performance desktop en notebook geheugen. Iedere module is speciaal ontwikkeld en getest voor het device waarin het gebruikt kan worden. Je kunt daarmee het werkgeheugen van jouw notebook of desktop eenvoudig vergroten.

Kingston DataTravelers

Met de Kingston’s DataTraveler® 100 G3 (DT100G3) en Kingston’s DataTraveler® Generatie 4 (DTIG4) kun je gemakkelijker dan ooit documenten, presentaties, muziek, video en meer overzetten en meenemen.

Kingston Secure DataTravelers

De Secure DataTravelers van Kingston zijn met een zelfgekozen wachtwoord te beveiligen. Krijgt een onbevoegde jouw DataTraveler toch in handen, dan wordt de data na 10 "inbraakpogingen" geblokkeerd en geformatteerd op de Kingston’s DataTraveler® Vault Privacy 3.0 en wordt op de Kingston’s DataTraveler® 2000 de codeersleutel vernietigd. Wel zo veilig en goed voor jouw gemoedsrust.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback