Nu met gratis Bloomon gift card t.w.v. € 28,95! U maakt ook nog kans op een paintball uitje voor uw team! - ACES Direct
Nu met gratis Bloomon gift card t.w.v. € 28,95! U maakt ook nog kans op een paintball uitje voor uw team!
Actie verlopen op 14-08-2016 Bekijk actieproducten Kleur je zomer met de kleurenprinters van Ricoh! Geniet gedurende de actieperiode niet alleen van hoge kortingen op verschillende Ricoh kleurenprinters, ook ontvangt u bij iedere order een Bloomon giftcard ter waarde van € 28,95! Om uw zomer nog verder in te kleuren speelt u bij aanschaf van een van de deelnemende actiemodellen ook mee in onze loterij waarbij u kans maakt op een geheel verzorgd teamuitje paintballen! U hoeft hier verder niets voor te doen, met uw ordernummer speelt u automatisch mee!

Ricoh SP C240DN kleurenprinter
De betaalbare printoplossing voor hoge kwaliteit prints met geringe afmetingen en een ruimtebesparend design. Dankzij de korte opwarmtijd, hoge afdruksnelheid en flexibele papierverwerking is dit de ideale kleurenprinter tegen een lage prijs met een uitzonderlijke return on investment.

Ricoh SP C250DN kleurenprinter
Print maar liefst 20 pagina's per minuut in kleur of zwart wit en bespaar op de kosten met De Ricoh SP C250DN kleurenprinter. Deze kleurenprinter is eenvoudig te integreren in uw netwerk of werkgroep middels WiFi of een netwerk-kabel, verder is hierbij ondersteuning vanaf mobiele apparaten door de Ricoh print apps. Dankzij de aantrekkelijke prijs in combinatie met de vele functies is deze kleurenprinter zelfs voor grotere werkgroepen erg goed te gebruiken.

Ricoh SP C320DN kleurenprinter
Stil, betrouwbaar, efficiënt en compact, dat is de Ricoh SP C320DN kleurenprinter. Deze kleurenprinter is zo klein dat deze gemakkelijk ergens op een klein bureau of in een kast geplaatst kan worden zonder in de weg te staan. Print razendsnel en tot wel 25 pagina's per minuut. Standaard kan er dubbelzijdig afgedrukt worden om zwel tijd als papier te besparen. Is voorzien van een ECO Night Sensor systeem zodat het energieverbruik zo laag mogelijk ligt. De total cost of ownership van deze kleurenprinter is dan ook de laagste in zijn klasse.

Ricoh Color Campaign

Ricoh SP C440DN kleurenprinter
Gemakkelijk te gebruiken en te integreren in uw netwerk of werkgroep. Dankzij de optionele XPS Direct-Print optie zijn er zelfs geen stuurprogramma's meer nodig om deze printer te gebruiken. Efficiënt en betaalbaar afdrukken doet u met de Ricoh SP C440DN kleurenprinters. Met uitvoersnelheden tot wel 40 pagina's per minuut is dit een van de snelste kleurenprinters in zijn klasse. Verder voldoet deze kleurenprinter aan al uw wensen door de brede ondersteuning voor verschillende media en de verschillende opties op het gebied van documentuitvoer. Dankzij verschillende ECO functies produceert deze printer een verminderde CO2-uitstoot.

Gratis Bloomon giftcard! Wat is het en Hoe werkt het?
Bloomon is een bedrijf dat is opgericht door drie rebellen die niet alleen de bloemenindustrie op haar kop willen zetten, maar mensen ook een goed gevoel willen bezorgen in de vorm van bloemen. Ze namen een blanco blad papier en een pen en begonnen een totaal nieuwe keten uit te tekenen. De weg tussen de kweker en jouw voordeur moest zo kort mogelijk worden. Daarna spraken ze af met de beste bloemenkwekers van Nederland en gingen ze samen de uitdaging aan. Bloomon was geboren. ACES Direct biedt u nu bij iedere geplaatste order een Bloomon giftcard aan t.w.v. € 28,95. Deze giftcard kunt u op de website van bloomon verzilveren. Hier kunt u vervolgens ook aangeven waar en wanneer de bloemen bezorgd dienen te worden.

Actievoorwaarden
- Korting op de printers is reeds in de prijs verwerkt.
- Actieperiode loopt van 8 juli tot en met 14 augustus.
- De actie geldt zolang de voorraad strekt.
- Bij aanschaf van een van de deelnemende actieproducten krijgt u een Bloomon giftcard ter waarde van € 28,95!
- Maximaal 1 Bloomon giftcard per order.
- Met uw ordernummer speelt u automatisch mee in de loterij voor het teamuitje waarbij u gaat paintballen.
 
Vorige actie
  Feedback