Knallend het jaar uit met NETGEAR! - ACES Direct
Knallend het jaar uit met NETGEAR!
Actie verlopen op 23-12-2016 Bekijk actieproducten NETGEAR heeft een breed portolio van professionele, zakelijke netwerk producten. De oplossingen die NETGEAR biedt zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en het Midden en Kleinbedrijf. Dit zijn omgevingen waar betrouwbaarheid, betaalbaarheid en gebruiksgemak van cruciaal belang is. De oplossingen van NETGEAR zijn schaalbaar voorzien van life time warranty op prosafe producten en zijn eenvoudig te implementeren.

Plaatst u in de maand december de hoogste NETGEAR order, dan ontvangt u nog voor de jaarwisseling een exclusief MOËT champagnepakket.
Op 23 december wordt de winnaar bepaald. Heeft u op dat moment de hoogste order weten te scoren, dan ontvangt u gegarandeerd het MOËT champagnepakket om dit jaar knallend met NETGEAR af te sluiten.


Check uw opportunity’s en plaats voor 23 december uw order bij ACES Direct. Mede namens NETGEAR wensen wij u een succesvolle afsluiting van het jaar en alvast hele fijne feestdagen.

Actievoorwaarden
- Actie is geldig van 1 tot en met 23 december 2016
- Alleen NETGEAR orders in de actieperiode tellen mee
- De winnaar wordt op 23 december bepaalt op basis van de hoogste order op dat moment
 
Vorige actie
  Feedback