Aces Direct. Blijf gaan.
Tot 15% korting op APC SMV en SRV

Tot 15% korting op APC SMV en SRV

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 1 t/m 30 mei
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Korting alléén van toepassing op geselecteerde modellen
  • OP=OP

Actie verlopen op 31-05-2021

Ben jij op zoek naar een voordelige UPS van APC? Dan is deze maand het juiste moment om deze bij ACES Direct aan te schaffen. Op de SMV modellen ontvang je 15 % procent korting. De SRV modellen zijn met 10% procent afgeprijsd. Wees er snel bij want op = op !

Bekijk actieproducten

APC SMV UPS

Tijdens een stroomstoring levert een APC SMV Easy-UPS onmiddellijk noodstroom aan alle aangesloten apparatuur van jouw netwerk. Dit doet de UPS automatisch. Hiermee voorkom je een ongewenste uitval van bijvoorbeeld een PC, server of switch. Bij de UPS wordt software meegeleverd waarmee je kritieke IT-hardware geautomatiseerd en gecontroleerd kunt laten afsluiten. Je voorkomt dataverlies, downtime en fysieke schade aan hardware. Een SMV Easy-UPS beschermt alle aangesloten apparaten tegen piekspanning bij bliksem. De SMV Easy-UPS is vooral geschikt voor (klein)zakelijk gebruik. Ze zijn gemakkelijk te monteren. De UPS kan met een optionele APC Netwerk Management Kaart (APV9602) een shutdown signaal naar meerdere servers via het netwerk versturen. Het bedienen van de UPS kan met een snmp of een lcd-scherm.

APC SRV UPS

Een APC SRV Easy-UPS Online heeft dezelfde voordelen en functie als een APC SMV Easy-UPS. Het verschil zit in de dubbele conversie techniek. Hierdoor levert de UPS altijd perfect schone stroom aan alle aangesloten apparatuur. De APC SRV Easy-UPS Online levert bij stroomuitval, zonder te hoeven schakelen, automatisch noodstroom. Een PC, server, storage of switch wordt dan altijd goed afgesloten. Net als een SMV Easy-UPS wordt er shutdown software meegeleverd. De interne bypass en dubbele conversie verhoogt de beschikbaarheid en levensduur van de aangesloten hardware. Met behulp van de optionele 19inch railkits SRVRK1 + SRVRK2 monteer je de SMV Easy-UPS gemakkelijk in een rack.

APC Brandpage

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback