Opruiming - HP250 G4 notebook - ACES Direct
Opruiming - HP250 G4 notebook

Actievoorwaarden

  • De actie is alleen geldig op geselecteerde modellen.
  • De korting is reeds in de prijs verwerkt.
  • De actie geldt zolang de voorraad strekt.
Actie verlopen op 31-10-2017 Bekijk actieproducten

Schaf nu de HP250 G4 notebook aan voor een scherpe prijs en blijf altijd verbonden met deze betaalbare notebook van HP. Lees snel verder voor de gemakken van deze HP notebooks en profiteer snel!

HP250 G4 Windows home, opruiming, sale, actie, laptop kopen

HP250 G4
Deze notebook kunt u gebruiken om uw taken probleemloos uit te voeren. De robuuste behuizing beschermt de notebook en geeft toch een professionele uitstraling. De notebook verbruikt tot wel 30% minder energie dan gemiddeld. De notebook beschikt over alles om uw werkzaamheden goed uit te voeren. Zo heeft de notebook inteltechnologie en essensiele multimediatools. U kunt de notebook krijgen met een totale opslagcapaciteit van 500GB met Intel® Celeron® en 1000GB met
Intel® Pentium®. De notebook bevat Windows Home. Uw notebook is veilig door de ingebouwde beveilingsfuncties en veilige authenticatie. Door de automatische updates is uw beveiling altijd up-to-date. Windows home heeft een uitgebreid startmenu, en u kunt snel opstarten door gezichtsherkenning.

Intel® Celeron® en Intel® Pentium®
Bent u op zoek naar een notebook voor de normale werkzaamheden, zoals internetten, e-mail en kantoortaken? Dan is Intel Celeron geschikt voor u. Voor de wat zwaardere werkzaamheden, zoals foto- en videobewerking, wordt Intel Pentium aanbevolen. Zo draait de Celeron op een lagere FSB (front side bus). De Celeron notebook bevat een opslagcapaciteit van 500GB en de Pentium bevat een opslagcapaciteit van 1000GB.

 
Vorige actie
  Feedback