Kortingen op Lenovo desktops en notebooks - ACES Direct
Kortingen op Lenovo desktops en notebooks
Actie verlopen op 31-03-2016 Bekijk actieproducten Tijdelijk ontvangt u hoge kortingen op geselecteerde Lenovo desktops en notebooks.

Lenovo ThinkCentre desktops
Ideaal voor op kantoor
Krachtige Intel processoren
Energiezuinig
Compact
Geschikt voor multitasken

De compacte vormgeving van de Lenovo ThinkCentre desktops maakt deze ideaal voor op het kantoor. De werkplek wordt zo groot en overzichtelijk mogelijk gehouden door de geringe afmetingen van de desktop. Dankzij het gebruik van krachtige Intel® processors en snellere opslag wordt het gemakkelijk om met het apparaat te multitasken en zware applicaties te draaien. De verhoogde energiezuinigheid zorgt ervoor dat de Lenovo ThinkCentre voortdurend aan de veranderende behoeftes van uw bedrijf voldoet.

Lenovo E550 ThinkPad notebooks
Ideaal voor onderweg/flexplek
Verbeterde batterijduur
Krachtige Intel processoren
Geschikt voor Multitasken

De Lenovo E550 Thinkpad notebooks beschikken over een 15.6 inch HD beeldscherm met een resolutie van 1366 x 768 met AntiGlare voor een duidelijke weergave. Door middel van de krachtige i5 en i3 processoren van Intel® leveren deze notebooks de performance om de productiviteit van uw bedrijf te laten stijgen. Multitasken tussen verschillende applicaties en het aansturen van meerdere beeldschermen is dan ook geen enkel probleem. Door middel van het reeds geïnstalleerde Lenovo Energy Management wordt de batterijduur verlengd en kan de laptop tot wel 5 uur meegaan op een volgeladen accu. Ideaal voor onderweg of wanneer de werkplek niet vast is. De Thinkpad E550 wordt standaard geleverd met zowel Windows 7 als Windows 8.1 pro.

Actievoorwaarden
- De actieperiode loopt tot en met 31 maart 2016.
- De actie geldt zolang de voorraad strekt.
- De korting is reeds in de prijs verwerkt.
- De actie is alleen geldig op de onderstaande modellen.
 
Vorige actie
  Feedback