ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Lenovo Back2Work

Lenovo Back2Work

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 2 t/m 14 september
  • Zolang de voorraad strekt
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt

Sneak peek Lenovo Thinkpad X1

Actie verlopen op 14-09-2019

De zomervakantie zit erop en het is tijd om weer aan het werk te gaan. ACES Direct helpt je daar graag een handje bij en heeft een aantal zeer aantrekkelijk geprijsde Lenovo Back2Work producten voor je geselecteerd. Pak dat voordeel en get back to work.

Bekijk actieproducten

Lenovo ThinkPad E590

Dankzij het gestroomlijnde ontwerp met veel vermogen en een fraaie metalen constructie is de ThinkPad E590 de ideale laptop voor professionals die technologie serieus nemen. Dit zakelijke apparaat levert krachtige prestaties dankzij de nieuwste CPU’s van Intel®, optionele dubbele opslagstations en een afzonderlijke grafische kaart van AMD. Bovendien houden robuuste beveiligingsfuncties je belangrijke gegevens veilig.

Lenovo ThinkCentre M720q

De ThinkCentre M720 Tiny laat de meeste desktopcomputers ver achter zich als het om de prijs en de afmetingen gaat. Snel, responsief, veelzijdig en voorzien van Intel® processors van de 8e generatie,’met geheugen en opslag van de volgende generatie. Aan de naam zie je het niet af, maar deze compacte pc levert niet alleen topprestaties.

Lenovo ThinkCente M720s

De krachtige maar compacte ThinkCentre M720 SFF levert Intel®-verwerkingskracht van de 8e generatie met baanbrekende geheugen-, opslag- en USB-technologie. Multitasken is geen probleem voor deze krachtpatser. Voor de bescherming van je gegevens en hardware zijn geavanceerde beveiligingsfuncties ingebouwd. Deze zeer krachtige pc met eenvoudige beheer- en configuratiemogelijkheden is het antwoord op je zakelijke eisen, nu en in de toekomst.

 
Vorige actie
  Feedback