ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Lenovo Black Friday Deals

Lenovo Black Friday Deals

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 25 november t/m 6 december
  • Alléén geldig op geslecteerde Lenovo actieproducten
  • Korting reeds in de prijs verwerkt
  • OP=OP

Lenovo Celebrates 35 Years

Actie verlopen op 06-12-2019

Rondom Black Friday pakt Lenovo uit!
De Lenovo ThinkPad E590, ThinkCentre M720q zijn gedurende de actieperiode wel héél aantrekkelijk geprijsd. Ook een monitor nodig? Kies dan in de actieperiode voor de ThinkCentre M720q & ThinkCentre TiO 24 bundel.

Bekijk actieproducten

ThinkPad E590

DEZE ZAKELIJKE LAPTOP IS MENENS

Dankzij het gestroomlijnde ontwerp met veel vermogen en een fraaie metalen constructie is de ThinkPad E590 de ideale laptop voor professionals die technologie serieus nemen. Dit zakelijke apparaat levert krachtige prestaties dankzij de nieuwste CPU’s van Intel®, optionele dubbele opslagstations en een afzonderlijke grafische kaart van AMD. Bovendien houden robuuste beveiligingsfuncties je belangrijke gegevens veilig.

ThinkCentre M720q

THE COMPACT PC DIE EEN GROTE INDRUK MAAKT

De ThinkCentre M720 Tiny laat de meeste desktopcomputers ver achter zich als het om de prijs en de afmetingen gaat. Snel, responsief, veelzijdig, voorzien van Intel® processors van de 8e generatie en met geheugen en opslag van de volgende generatie. Aan de naam zie je het niet af, maar deze compacte pc levert topprestaties.

ThinkCentre TiO 24

De ThinkCentre Tiny-in-One 24" is een licht en slim beeldscherm waarmee je comfortabel kunt werken. Dit beeldscherm met LED-paneel, standaard voor verhogen en kantelen en DisplayPort-aansluiting levert betrouwbare prestaties voor een betaalbare prijs. Het ondersteunt ook Tiny-pc's.

Korting ALLÉÉN geldig gedurende de actieperiode, bestel dus snel!

 
Vorige actie
  Feedback