Lenovo Lente Deals: hoge kortingen op veel actieproducten

Lenovo Lente Deals: hoge kortingen op veel actieproducten

Actievoorwaarden

 • Actieperiode: 10 april t/m 30 april 2019
 • Korting reeds verwerkt in de prijs
 • Zolang de voorraad strekt
Actie geplaatst op 10-04-2019

Geniet nu nog meer van de lente dankzij de Lenovo Lente Deals. Lenovo pakt deze lente flink uit met hoge kortingen op diverse Lenovo laptops, all-in-one PC's, desktops en workstations. Grijp snel uw kans, want deze actie is alleen geldig in de maand april.

Bekijk actieproducten

Lenovo Lente Deals

Profiteer nu van hoge kortingen op diverse Lenovo laptops, all-in-one PC's, desktops, mini desktops en workstations. Hieronder twee uitgelichte actieproducten.

ThinkPad T580 notebook

De Lenovo ThinkPad T580 is een van de meest mobiele notebooks ooit. Met zijn verbazingwekkende batterijduur tot wel 27 uur zorgt deze laptop ervoor u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u onderweg bent. Daarnaast is de Lenovo ThinkPad T580 voorzien van een USB-C aansluiting en beschikt de T580 ook over een ergonomisch ThinkPad-toetsenbord.

Lenovo ThinkCentre M720q mini-desktop

De ThinkCentre M720q past met zijn bescheiden formaat overal, op een boekenplank, achter een beeldscherm of zelfs onder uw bureau. Uitgerust met de laatste generatie Intel-processors en een PCIe SSD-opslag gekoppeld aan een DDR4-geheugen is deze mini-desktop net zo krachtig als een full-sized desktopcomputer. De Lenovo ThinkCentre M720q is voorzien van meerdere poorten, waaronder USB 3.1 en een USB-C. Een perfecte vervanger voor de grote full-sized desktopcomputers.

Ga goed voorbereid de lente in en profiteer nu van scherpe aanbiedingen met de Lenovo Lente Deals.

Actieproducten

Voorraad: 11-20 stuks
  935,- excl. BTW
  1.131,35 incl. BTW
  Vorige actie Volgende actie
    Feedback