ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Lenovo Summerdeal

Lenovo Summerdeal

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 17 juli t/m 30 juli 2019
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 30-07-2019

Bij ACES Direct profiteer je nu van mooie kortingen op geselecteerde Lenovo modellen. Bekijk snel de beschikbare modellen hieronder. Wacht niet te lang, de actie is maar geldig tot en met 30 juli 2019.

Bekijk actieproducten

Lenovo V330

De Lenovo V330 is geoptimaliseerd voor beveiliging, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Door het ontspiegelde FHD breedbeeldscherm geniet je van schitterende beelden en kleuren. Het scherm kan open in een hoek van 180 graden, hierdoor kun je de Lenovo V330 op vele manieren gebruiken die je prettig vindt. Dankzij het grote ergonomische toetsenbord en het grote touchpad worden je werkzaamheden nog eenvoudiger. Met behulp van de ingebouwde Touch Type-vingerafdruklezer kun je altijd meteen en veilig aan de slag.

ThinkCentre M710q

Maak grote stappen met een kleine desktop. Met de ThinkCentre M710q bespaar je ruimte op je bureau, maar bespaar je niet op prestaties. De Lenovo ThinkCentre M710q biedt professionele en betrouwbare prestaties voor de zakelijke markt. Verklein je desktop en vergroot je prestaties met behulp van de Lenovo ThinkCentre M710q.

Accessoires TravelPack

De Accessoires TravelPack van Lenovo is de ideale travelpack voor op reis en onderweg. De Lenovo travelpack beschikt over een USB-C travelhub, USB-C powerbank en een 15,6-inch Essential Slim notebooktas. Voorkom onverwachte verrassingen en ben overal op voorbereid dankzij de accessoires travelpack van Lenovo.

Bestel vandaag nog een Lenovo V330 of ThinkCentre M710q bij ACES Direct. Wees er snel bij, de actie is maar geldig tot 30 juli 2019.

 
Vorige actie
  Feedback