Lenovo Thinkpad en ThinkCentre tijdelijk verlaagd in prijs - ACES Direct
Lenovo Thinkpad en ThinkCentre tijdelijk verlaagd in prijs

Lenovo Thinkpad en ThinkCentre tijdelijk verlaagd in prijs

Actievoorwaarden

  • Geldig vanaf 14 mei 2018 tot en met 31 mei 2018
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
Actie verlopen op 31-05-2018 Bekijk actieproducten

Profiteer nu van een waanzinnige korting op de Lenovo ThinkPad E580 en ThinkCentre M710e. De actie is geldig tot en met 31 mei 2018, dus wees er snel bij.

Lenovo ThinkPad E580

Dankzij de processor en het werkgeheugen van de Lenovo ThinkPad E580 krijgt u snel en gemakkelijk dingen voor elkaar terwijl u geniet van het comfort en de beveiliging die u verwacht van een ThinkPad. Daarbij heeft de zakelijke 15-inch ThinkPad genoeg energie voor een volledige werkdag met een batterijduur van meer dan 13 uur. De E580 notebook is betrouwbaar, zoals blijkt uit de zware testen die hij doorstaat op schokken en vallen. Hervat uw werkzaamheden snel en veilig dankzij Windows Hello en de optionele vingerafdruklezer met aanraaksensor.

Lenovo ThinkCentre M710e

De M710e is kleiner, krachtiger en veelzijdiger dan een traditionele desktop pc en zorgt voor ruimte op uw bureau dankzij een compact design dat 10% kleiner is dan zijn voorgangers. Deze supercompacte pc op instapniveau biedt robuuste beveiligingsfuncties voor de bescherming van uw data. Daarnaast is de Lenovo ThinkCentre M710e de droom van elke IT-beheerder dankzij een gereedschapsvrij chassis en het smart kabelblok waardoor alle bekabelde randapparatuur op de ThinkCentre kan worden aangesloten.

 
Volgende actie
  Feedback