ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Lenovo Topsellers

Lenovo Topsellers

Actievoorwaarden

  •  Actieperiode: 1 t/m 31 augustus
  • Op alle geselecteerde acties zijn de algemene voorwaarden van Lenovo van toepassing
  • ACES Direct kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden als je niet voldoet aan de algemene voorwaarden van Lenovo

Lees hier de Algemene voorwaarden behorende bij de 3 acties:

ThinkSmart Hub 500 & ThinkStation P-serie

Actie verlopen op 31-08-2019

Gedurende de zomer heeft ACES Direct een aantal aantrekkelijke Lenovo acties voor je. Of het nu om samenwerken met collega's gaat of de meest veeleisende projecten, nu is je kans om dat nog efficiënter te laten verlopen.

Bekijk actieproducten

Lenovo ThinkSmart Hub 500

De Slimmere manier van werken

Ontdek de ThinkSmart Hub 500. Dit gebruiksvriendelijke, eenvoudig te installeren speciale all-in-one Skype Room Systems-apparaat is de sleutel tot efficiënter vergaderen. Begin altijd op tijd met maar één vingertik. Hoor luid en duidelijk wat iedereen te zeggen heeft. En zie welk verschil dit maakt voor de productiviteit en de bedrijfsresultaten.

Geld-terug Garantie

Koop en test jouw Lenovo ThinkSmart Hub 500 zonder enig risico. Indien het product niet aan je verwachtingen voldoet, stuur je het terug en krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Registreer ThinkSmart Hub 500

ThinkStation P-serie

High-performance workstations voor de prijs van een desktop

Ontworpen voor de meest veeleisende projecten, levert de ThinkStation P-serie van Lenovo workstations compromisloze prestaties en betrouwbaarheid.

Geld-terug Garantie

Koop en test jouw Lenovo ThinkStation P-serie zonder enig risico. Indien het product niet aan je verwachtingen voldoet, stuur je het terug en krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Registreer ThinkStation P-serie

Trade-in promotie en ontvang tot € 200,- retour

  • Vervang jouw oude desktop of mobile workstation van elk merk en ontvang € 100,- retour bij aankoop van een Lenovo ThinkStation P3xx of P5xx serie.
  • Vervang jouw oude desktop of mobile workstation van elk merk en ontvang € 200,- retour bij aankoop van een Lenovo ThinkStation P7xx of P9xx serie.

Dien trade-in verzoek in

Grijp deze kans en bestel vandaag nog een ThinkSmart Hub 500 of ThinkStation P-serie en ruil je oude Workstation in!

 
Vorige actie
  Feedback