Lenovo Workstations in prijs verlaagd! - ACES Direct
Lenovo Workstations in prijs verlaagd!

Lenovo Workstations in prijs verlaagd!

Actievoorwaarden

  • Korting reeds verwerkt in de prijs
  • Zolang de voorraad strekt

Video

Actie verlopen op 30-06-2018 Bekijk actieproducten

Functionaliteit en kracht zijn woorden die de Lenovo Thinkstation-workstations omschrijven. Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend bij Lenovo Thinkstation-workstations. U kunt er te allen tijde op rekenen dat de workstations professionele prestaties leveren, wat voor werk u ook doet. Profiteer nu van flinke korting op geselecteerde Lenovo producten!

Mobiele workstations

De hoogwaardige Lenovo ThinkPad P-serie bestaat uit drie krachtige laptops. De combinatie van de draagbaarheid van ThinkPad met de kracht van een workstation voorziet de serie van ISV-gecertificeerde applicaties en een razendsnelle grafische opties weergave en verwerking. Deze serie is verkrijgbaar in modellen van 14 inch, 15,6 inch of 17,3 inch.

Tiny-workstation

De kleinste workstationcomputer ter wereld. De Tiny-workstation is ontworpen om zo min mogelijk kantoorruimte in te nemen. Plaats uw workstation bijvoorbeeld gemakkelijk achter de monitor op uw werkplek. Maar achter dit kleine ontwerp schuilt een echte ISV gecertificeerde krachtpatser. De Tiny Workstation kan maar liefst 6 onafhankelijke beeldschermen tegelijk ondersteunen.

Compacte workstations

De Thinkstation P-serie workstation is krachtig en veelzijdig. Deze compacte workstations leveren indrukwekkende prestaties in een ruimtebesparend jasje. Met de Thinkstation P-serie beschikt u over voldoende opslag in een aanpasbaar pakket. De professionele NVIDIA grafische kaart en Xeon-processors maken deze workstation tot het ideale hulpmiddel voor professionals die veel gegevens moeten verwerken.

Torenworkstations

Professionele grafische afbeeldingen, een razendsnel geheugen en een geavanceerde harde schijf. De Torenworkstations bieden dit allemaal én meer. Torenworkstations uit de Thinkstation P-serie van Lenovo zijn betrouwbaar, energie-efficiënt, VR-ready en ISV-gecertificeerd. Bovendien zijn de modellen ongekend veelzijdig en beschikken over veel aanpasbare opties.

 
Vorige actie
  Feedback