Maar liefst €250,- cashback op HP premium modellen - ACES Direct
Maar liefst €250,- cashback op HP premium modellen
Actie verlopen op 28-02-2017 Bekijk actieproducten

Profiteer komende maanden van een cashback op de HP premium laptops. Onder de premium laptops vallen de HP EliteBook Folio, HP Elite x2 en Spectre Pro 13 series. Ontdek hieronder de diverse laptops van HP.

HP EliteBook Folio
De HP EliteBook Folio heeft een geavanceerd design. Door haar innovatieve ontwerp komen verfijnde materialen samen die de EliteBook vormen. De serie heeft verschillende uitvoeringen zodat u de keuze heeft om voor een eenvoudige of juist een geavanceerde laptop te kiezen. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende laptops? Met de vergelijkknop kunt u deze eenvoudig inzien.
HP Elitebook Folio zakelijke notebook
HP Elite x2
De HP Elite x2 is een 2-in-1 hybride laptopl: Zowel een tablet als een notebook. De HP Elite x2 heeft een precisietoetsenbord met een lichte maar robuuste behuizing die voldoet aan de standaarden van HP. Het is een dunne en elegante laptop waar u goed mee voor de dag kunt komen. De serie heeft verschillende uitvoeringen waarmee u de keuze heeft voor een eenvoudige of juist een geavanceerde laptop te kiezen. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende laptops? Met de vergelijkknop kunt u deze eenvoudig inzien.

HP Spectre Pro 13
Met de HP Spectre Pro 13 kunt u werken op een laptop tot een echte belevenis maken. De dunne en lichte laptop past bij een elegante stijl. Met een intern scharnier en een hyperbarisch koelsysteem heeft de nlaptop een gestroomlijnd profiel. Door het FHD IPS Corning Gorilla Glass-scherm ervaart u meer kijkplezier dan anders. De laptop biedt een uitstekend geluid van Bang & Olufsen. Het beeld en geluid maken de laptop ideaal voor vergaderingen op afstand. De serie heeft verschillende uitvoeringen waarmee u de kracht en stijl krijgt die bij u past. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende laptops? Met de vergelijkknop kunt u deze eenvoudig inzien.

Cashback actie
Bij aanschaf van een van de laptops uit bovenstaande series, ontvangt u €250,- exclusief BTW terug. Dit bedrag kunt u claimen via de HP site. Vul het formulier binnen 30 dagen na aanschaf van uw product in en ontvang de cashback.

Actievoorwaarden
- De actie is alleen geldig van 1 december 2016 t/m 28 februari 2017.
- De actie is alleen geldig op onderstaande producten.
- Binnen 30 dagen na de aanschaf van uw product kunt u de cashback claimen.
- De cashback kunt u claimen via de site van HP.
- De cashback is geldig op maximaal 3 producten per klant.

 
Vorige actie
  Feedback