Messcherpe Lenovo Server & Storage acties - ACES Direct
Messcherpe Lenovo Server & Storage acties
Actie verlopen op 31-01-2016 Bekijk actieproducten Profiteer in de maand januari van enkele scherp geprijsde Lenovo server & storage producten.

Lenovo ThinkServer RD550
Door het slim ontworpen design heeft de Lenovo ThinkServer RD550 de performance en capaciteit van een 2U systeem in een 1U-vormfactor. Voorheen hadden 1U servers niet evenveel I/O-sleuven als een grotere server. Netwerkopties die normaal alleen door een grotere server konden worden uitgevoerd passen nu in een 1U-vormfactor. Door het unieke Anyfabric-ontwerp heeft de RD550 de mogelijkheid om maar liefst 8 tot 10 GB ethernetpoorten te hebben zonder beschikbare PCle-sleuven te gebruiken. Ook presteert de RD550 er als eerste in om vier 10GB ethernetpoorten met 16GB Fibre Channel-poorten te laten draaien.

Lenovo ThinkServer RD650
De Lenovo RD650 is uitgerust met de nieuwste Intel Xeon processor, veel opslag en een grote geheugencapaciteit. Dit in combinatie met meerdere chassistypen, zoals: RAID-keuzes en I/O-opties maken de RD650 altijd een goede keuze om uw bedrijskritische applicaties uit te voeren. Door ondersteuning tot 26 schijfcompartimenten en 74TB interne opslag is de RD650 ideaal voor applicaties die grote opslag vereisen. Extra solid-state drives (SSD) zijn verkrijgbaar als optie voor veilig opstarten, net als SD-Kaartopties om op te kunnen starten als hypervisor. Maximaal 8 PCIe-sleuven bieden u genoeg bandbreedte om uw I/O op te schalen.

Dankzij een dynamisch ontwerp kunnen de RD650 & RD550 draaien op tempraturen tot 45 graden Celsius en ook op deze omstandigheden betrouwbaar blijven opereren. Het systeem is zorgvuldig gebouwd en getest om langdurige betrouwbaarheid te ondersteunen. Andere zeer betrouwbare functies zijn het ECC-geheugen (Error Correcting Code), hot-swap hard-disk drive en het SSD-vermogen.

Lenovo ThinkServer TS140
De ThinkServer TS140 is een krachtige optierijke toch betaalbare server, perfect voor kantoor of front office. Daarnaast zijn de onderhoudskosten laag dankzij de laatste generatie intel xeon E3-1200 v3 processors aangezien deze eenvoudig op afstand beheersbaar is. Vergroot productiviteit door de vernieuwde xeon met turbo2.0 en krachtige graphics.

Lenovo System X3550 M5
De Lenovo System X3550 M5 kan door zijn veelzijdige 1U 2-socket rackserver elke workload aan, zoals infrastructuur, cloud of big data. De Lenovo System X3550 M5 heeft tweemaal zoveel geheugen, 131 procent betere prestaties en 50 procent meer cores en cache als zijn vorige generatie. Daarnaast heeft de Lenovo X3550 M5 ook een System x Trusted Platform Assurance, een exclusieve set System x-voorzieningen perfect voor een goede beveiliging van uw workloads.

Lenovo System X3650 M5
De Lenovo System X3650 M5 is krachtig en veelzijdig. Door de nieuwe 2U two-socket rackserver gaan workloads verwerken en zakelijke inzichten realiseren een stuk sneller. Er is keuze uit een groot aantal opslagconfiguraties (tot 26 schijfsleuven) die workloads zoals cloud of big data optimaliseren. Door de duale ventilatorzones en uitgebreide bedrijfstemperatuurbereik wordt de Lenovo X360 M5 efficiƫnt gekoeld. En met het System x Trusted Platform Assurance, een exclusieve set System x-voorzieningen en praktijken zijn uw workloads goed beveiligd. Daarnaast bereiken de System x-servers de hoogste betrouwbaarheid onder alle x86-servers. Dit maakt de Lenovo X3650 M5 onmisbaar in uw bedrijf.

Actievoorwaarden
- De actie is geldig gedurende de hele maand januari 2016
- De korting is reeds verwerkt in de prijs
- Actie geldt op de geselecteerde modellen, neem voor meer actiemodellen contact op met uw Account Manager.
- Zolang de voorraad strekt
 
Vorige actie
  Feedback